Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Lysestager

(2 produkter)

Der er mange gode grunde til at omgive sig med lysestager i sit hjem. De er utrolig dekorative både ud fra form og farve. Derfor er det nemt at kombinere dem med andre ting i indretningen. 

Udover at være dekorative, har lysestager også mentale fordele for mennesker. Mange forbinder lysestager med hygge. At studere en knitrende flamme og nyde varmen imens man læser en bog eller spiser en lækker middag, er hygge på højt plan.

Når du dykker ned i vores udvalg af lysestager i træ, vil du opdage, at ingen ligner nogle af de lys du ser andre steder. Det genanvendte træ fra nedlagte, danske færgelejer giver et helt unikt udtryk til stagerne. Ikke to er ens - kun unikke lysestager med hver deres rustikke detaljer. 

Sortér efter:

Rustikke lysestager i træ fra nedlagt havn

Lysestager fra Thors Design er håndlavet på eget værksted i Timring. Råmaterialet henter vi fra nedlagte, danske færgelejer. Her har enorme planker azobétræ beskyttet færgelejet i mindst 70 år, hvor vind og vejr har givet det en helt utrolig patina. 

Da azobétræet ikke længere skal beskytte havnen, står det til at blive sendt på forbrændingen. Det er her Thors Design kommer ind i billedet, for vi opkøber træet og anvender det i vores produktion af møbler og indretninger. 

Vores lysestager i træ er derfor skabt ud fra samme princip som alt andet vi laver: rustikt design, hvor mærker, revner og bolthuller fremhæves. 

 

Lysestager til fyrfadslys og stearinlys

Du kan få meget glæde af vores lysestager. De indbyder nemlig til at blive brugt på flere måder. Er du til fyrfadsstager, kan alle vores lysestager rumme fyrfadslys.  

Et udvalg af vores stager kan endda bruges både som fyrfadsstage og lysestage med stearinlys. Med stearinlys, som for eksempel et smukt kronelys, får lyset et helt andet udtryk. Stearinlyset tager en del af opmærksomheden, men på den gode måde. 

Kombinationen af det rustikke azobétræ og det fine stearinlys er et kontrastfyldt møde, som kan passe ind i alle hjem, uanset indretning. Vores lysestager bidrager med noget sjæl og charme, og det kan man ikke få nok af. 

 

Tag lysestagerne med ud

Hvis du leder efter lysestager til udendørs brug, er du ikke gået forgæves. Én af de årsager til, at særligt vores fyrklods lysestager er populære, er fordi at de også kan bruges udenfor. 

Det skyldes vores utrolige råmateriale, azobétræet, som er en hård, afrikansk træsort. Træet er yderst tæt i sin porøsitet, hvilket gør det praktisk talt uigennemtrængeligt og meget robust. 

Når vejret tillader det, tager du blot lysestagen med ud på altanen eller terrassen og tænder op for lidt udendørs hygge. På den måde får du mest glæde ud af stagen.