Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Lanterne i metal fra Accantus

(00097)

Accantus lanterne og lysestage i metal med farven irret green. Måler 16 x 11 x 11 cm.

Lager status

På lager

150,00 kr.

Detaljer om produktet

 

Accantus lanterne til indendørs og udendørs hygge

Leder du efter hyggelig belysning til terrassen eller altanen? Så kunne denne lanterne fra danske Accantus være et godt bud. 

Den kan skabe en hyggelig stemning på terrassen sammen med andre lanterner og blomsterkrukker. Også på altanen kan lanternen stå på et bord eller i et hjørne og lyse op, når mørket falder på. 

Kom et fyrfadslys i lanternen ved at åbne for toppen, tænd for lyset og du er nu klar til at nyde en stille stund med en god bog eller en kop kaffe. 

Accantus lanternen pynter også indenfor på en hylde, spisebordet eller i vindueskarmen. Den er flot i sig selv når den ikke er tændt med den rustikke overflade og mønsteret. Netop mønsteret er med til at give et flot spil i lyset når den er tænd, som reflekteres ud på gulvet, bordet eller hvor den er placeret. 

 

Vintage hænge lanterne

Der er mange måder at bruge lanternen på. Ikke nok med, at den kan stå på et bord, på terrassen eller ved hoveddøren, så kan den også hænges op. 

Øverst på lanternen er der monteret en rund hank, som gør det nemt at hænge den i et træ, på en krog på væggen eller på et spyd til at hænge lanterne på. 

Med en hængende lanterne kan du sprede lidt ekstra lys og varme i flere niveauer og på den måde skabe et indendørs eller udendørs rum, som indbyder til ro og afslapning. Metallets rustikke overflade giver lanternen kant og et flot vintage look. 

 

Kombiner lanterner og lysestager 

Det er sjovt at eksperimentere med boligtilbehør i sin indretning. Det kan være svært at se for sig, hvordan en færdig indretningsløsning ser ud, prøv derfor gerne forskellige muligheder af. Sammensæt og kombiner lanternen fra Accantus med lanterner, olielamper og lysestager.

En god regel er altid at kombinere et ulige antal af interiør, for eksempel 3, 5 eller 7 ting. Skab små stilleben rundt omkring i indretningen uanset om du indretter et udendørs eller indendørs miljø. 

Du kan finde inspiration til din indretning i vores store udvalg af boligtilbehør her på webshoppen. Vi opdaterer løbende med nye produkter, så der altid er noget spændende at komme efter.