Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Olielamper

(4 produkter)

Olielamperne er et af vores mest populære produkter på webshoppen. Lamperne er skabt i et rustikt, kvadratisk design, hvor revner, mærker, farveforskelle og bolthuller er fremhævede.  

Med olielampen følger en indsats i metal med en flot, blank overflade, hvori stagen sidder. Den synes vi passer rigtig godt som kontrast til azobétræet, og er skabt til at modstå alt slags vejr - præcis som træet. 

For at gøre det nemt at påfylde lampeolie, medfølger også en tragt og en guide til påfyldning. Det gør det nemt at tænde for olielampen når du vil skabe lidt hygge ude som inde. 

Vores olielamper kan bruges udendørs som indendørs. Bemærk at træet vil patinere med tiden, hvis olielampen stilles udenfor og få en flot, lys grå farve. Det gør dog ikke lamperne mindre dekorative. 

Sortér efter:

 

Olielamper i genanvendt træ fra nedlagte, danske færgelejer

Der ligger en helt særlig historie bag olielamperne. De er nemlig håndlavet af træsorten azobé, som er hentet op fra nedlagte, danske færgelejer og genanvendt til møbelproduktion på Thors Designs værksted i Timring. 

Azobétræet har indtil da beskyttet danske havne ved indsejling, men da havnene ikke længere er i funktion, har træet heller ingen funktion. Thors Design har derfor gjort det til sin levevej at opkøbe de helt utroligt store mængder af råmateriale, og give det nyt liv. 

Men vores designs er ikke som de fleste. Alt laves på bestilling, og vi fremstiller kun unika designs. Vores stil er rustik, hvor detaljer så som revner, bolthuller og ujævnheder fremhæves. 

 

Skab hygge med olielamper til haven

 Det er hyggeligt at tænde op for olielamper udenfor, uanset om det er i haven, på terrassen eller altanen. 

På en lun sommeraften kan lamperne lyse op og forlænge aftenen under åben himmel med mange timer. Se spreder både lys og lidt varme, så det er rart at sidde ude, selvom temperaturerne falder. 

Olielamperne sætter lige prikken over i'et i indretningen, ligesom andre pynteting til hjemmet. Så er du på udkig efter andre pyntegenstande eller andre lamper, så venter der ser et stort udvalg af alt det i vores store udvalg af boligtilbehør.

 

Se også andre lamper og lys til hjemmet

 Når du dykker ned i vores store udvalg af boligtilbehør, finder ud ting til hjemmet, som du ikke ser andre steder. For eksempel lysestager, vinholdere og tapasbræt

Så hvad end du er på udkig efter en gave eller en ting til dig selv, så er der gode muligheder for at gøre sig spændende opdagelser i vores sortiment med boliginteriør.