Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Olielampesæt

(00039)

Flot olielampesæt håndlavet på eget værksted i genanvendt azobétræ fra nedlagte, danske færgelejer. Olielampesættet består af tre olielamper på 14, 19 og 24 cm. Ikke to olielamper er ens, kun unika produkter.

775,00 kr.

Detaljer om produktet

Med i prisen når du køber olielampesæt

Når du køber et olielampesæt med tre stk., medfølger der altid indsatser og en lille tragt samt en guide til påfyldning af lampeolie. 

Lampeolie skal tilkøbes her.

 

Sådan påfylder du olie på olielamperne

Vi har lavet en guide til, hvordan du nemt påfylder lampeolie i den medfølgende indsats. 

 

 

Olielamper til inde og ude

Vores olielamper er utroligt anvendelige. Udenfor kan de stå på terrassen som et dekorativt element samtidig med at de kan afgive lidt varme. Olielamper er også fine at stille ved din hoveddør, hvor de kan være med til at skabe en hyggelig velkomst for dine gæster.

Vælger du at tage dem indenfor, kan de pynte på en hylde eller i en karnap, hvor du måske mangler lidt dekorativt. Det er ikke sundhedsskadeligt at bruge dem indenfor, hvis du vælger en røg- og lugtfri lampeolie. Den kan du også købe i vores webshop

 

Et stykke dansk historie

Du finder ikke andre lamper, der er lige så holdbare og unikke. Vores er nemlig håndlavede på eget værksted i Timring. Træet vi anvender er gammelt bolværk, som har beskyttet ved indsejlingen i danske havne. I årtier har bolværket hængt delvist dækket af vandet i Danmarks færgehavne.

Skudernes rælinger har givet det exeptionelt robuste, afrikanske azobétræ hårde knubs, samtidig med at træet har skvulpet i iskoldt saltvand. Med tiden er det blevet hærdet og patineret. Nu er havnene ikke længere i brug, og derfor tages bolværket ned.

Under normale omstændigheder var træet blevet sendt på forbrændingen. Men det er her Thors Design kommer ind i billedet. Vi opkøber den store mængde azobétræ og genanvender det i vores produktion af møbler og indretninger. 

 

Pryd haven med rustikke olielamper der holder til alt slags vejr

Med historien i baghovedet kan du med sikkerhed skabe hyggelig belysning i haven med olielamperne. Og du kan være sikker på, at lamperne ikke kun er flotte at se på, men også kan modstå alt slags vejr. Og det er nødvendigt i Danmark, hvor vejret er meget omskifteligt. 

Levende lys i haven er helt fantastisk. Det skaber en hyggelig stemning, særligt om aftenen, hvor mørket trænger sig på. Her kan olielamperne lyse op og forlænge de timer, du opholder dig i haven på lune sommeraftener. 

Stil olielamperne rundt omkring i haven. For eksempel langs en sti, hvor de viser vejen. På den måde får du meget mere ud af din have, som et ekstra opholdsrum - et frirum, hvor du kan koble af og lade op.  

 

Flere muligheder for udendørs belysning

Kig dig omkring på webshoppen efter andre muligheder for udendørs belysning. Her finder du blandt andet vores fyrklodser, som er firkantede lysestager til fyrfadslys. Ligesom olielamperne, kan de bruges både indenfor og udenfor. 

 

  

Et bålsted kan også fungere som en lidt anderledes form for udendørs belysning.  Når du har lavet mad over bål, kan du lade bålstedet stå tændt og varme dig ved det når temperaturerne falder.