Kommende events

Se alle begivenheder

Plaid

(00080)

Lækker plaid designet af Thors Design i 50% uld og 50% acryl. Mål: 90x140 cm.

725,00 kr.

Detaljer om produktet

Vaskeguide til plaid

Plaiden kan vaskes på uld program i vaskemaskinen.

 

Tæppe i flot design der holder dig varm

Med det her tæppe ved hånden, kan du holde dig varm, uanset hvor du har lyst til at slå dig ned i dit hjem. Find en god bog og en kop varmt af drikke, og indtag så sofaen, lænestolen eller hvad der føles bedst for dig.

Kombinationen af uld og acryl gør, at du er sikret et dejligt blødt tæppe, som ikke kradser. Pak dig godt ind og mærk, hvordan varmen langsomt spreder sig rundt i kroppen.

En plaid er både dejlig at varme sig med og flot at dekorere med. Du kan lægge dit plaid på sofaens armlæn, på sengen eller ved havemøblerne, så den er nem at få fat i, når du har brug for det.

 

Detaljer inspireret af det rustikke azobétræ 

Vores plaid fremstilles i en smuk, lysegrå farve med en lille kant i de to korte ender i henholdsvis mørkegrå og hvid. 

Den mørkegrå og hvide farve går igen i et påsyet "T" i et hjørne af tæppet, som står for Thors Design. Farverne ses også i påsyede "prikker", der er inspireret af bolthuller i azobétræet, som er det træ, vi anvender til at skabe Thors designs med.   

Prikken over i'et er vores logo, der er påsyet i læder. Logoet skiller sig flot ud i den brune læder som kontrast til den bløde uld og acryl. 

 

Sæt tæpper, puder og hynder sammen

Hvis du vil skabe en indretning, som er fuldendt, er der andre muligheder ud over et blødt tæppe. 

Hynder og puder kan med stor glæde sættes sammen med vores plaid, særligt udenfor på altanen og terrassen. De giver dig en bedre siddekomfort når du skal sidde længere tid i havesofaen eller på havebænken. 

Ligesom tæppet, er hynder og puder ikke kun praktiske, men kan i lige så høj grad være dekorative. Hvis du ønsker at tilføre lidt mere hygge til altanen eller terrassen, så kan hynder og puder nemt løse det problem.