Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Work Club Global

I samarbejde med Ollo Group har vi indrettet Work Club Global i Melbourne, Australien. Work Club Global tilbyder eksklusive arbejdspladser i hele verden og giver deres medlemmer mulighed for at arbejde som de lokale lige der, hvor de befinder sig. WCG har valgt Thors Epi, Gaia, konsolbord, Slinger, sofabord og Cuber.

Ejer af Work Club Global udtaler sig om samarbejdet

Søren Trampedach forklarer her, hvorfor valget faldt på møbler fra Thors Design:

"Work Club Global valgte Thors Design da vi gerne vil støtte håndværkere fra Europa og især Danmark hvor jeg oprindeligt kommer fra. Bæredygtighed for os er at købe kvalitet, der ikke skal udskiftes, kvalitet der er tidsløs. Thors Design tilbyder alt det, og derfor er de en partner vi vil forsætte med at støtte og arbejde med når vi udvider vores klubber i Australien og andre lande. Deres produkter er unikke, bæredygtige og smukke og bidrager med en bestemt energi til ethvert rum med deres naturlige og robuste look. Perfekt for Work Club Global’’

 

Og uddyber her, hvordan Thors Design udmærker sig inden for dansk design: "Vi elsker træets historie og dets tidligere anvendelse og den måde, det bruges af Thors Design til at skabe smukt udformede møbler, der gør at træets historie stadig skinner igennem’’, Søren Trampedach, ejer af Work Club Global.