Kommende events

Building Green Aarhus
april 21 - april 22
Trends & Traditions
maj 06 - maj 06
Se alle begivenheder

Erhverv

Thors møbler kan indrages i alle former for erhvervsindretninger, om det er et mødelokale, kantine eller receptionsområde. Et møbel fra Thors Design giver et klart signal om, at upcycling, miljø, og bæredygtighed er vigtige faktorer for den virksomhed der inddrager dem i deres indretninger. 

Thors Mosaic

Thors Mosaic er det ypperste plankebord vi laver. Her får man sjæl, historie og et massivt lækkert udtryk og styrke. Uniq er lavet af bolværkets yderste planker, det var disse planker færgerne gled direkte opad. Vi lader de originale søm sidde i og sliber nænsomt træet.
Bordet anvendes bl.a. af virksomheder som konferencebord og er ca. 4m langt.

LÆS MERE

Thors Gaia

Thors Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Vi tilbyder individuelle mål på bordet, så du kan få dit helt eget unikke bord op til ca. 4,5 meter i længden og det er derfor også det perfekte konference eller mødebord. Det fremstilles med enten 3, 4 eller 5 planker, alt efter hvor bredt du ønsker bordet skal være.

LÆS MERE

Thors Unika Glasborde

Thors Unika Glasbord fremstilles efter bestilling. Benene er fremstillet af genanvendt bolværk fra et nedlagt dansk færgeleje, og bordpladen er fremstillet i 19mm hærdet glas. Ønsker du derfor et bord, som er unikt og har et frisk moderne udtryk – Så er vores Unika Glasbord et godt valg.

LÆS MERE

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig
ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.
 

Thors Gamma

Thors Gamma plint laves af bolværk fra de danske havne og leveres med pudset overflade. Vi arbejder oftest med længderne 1,2m, 1,5m, 1,9m, 2,5m, 3,0m, 3,5m eller 4,0m. Siddehøjden er 42cm som standard. Plinten kan også laves efter individuelle ønsker. Thors Gamma kan bruges både inde og ude og er en solid og robust bænk.
 

LÆS MERE

Thors Disk

Thors Disk/Bar fremstilles i standard design eller udefra individuelle mål og ønsker, så den passer ind i lige præcis din virksomhed. 
 

LÆS MERE

Thors Højborde

Thors Sif Højbord fremstilles med pudset eller rå overflade og 2 unika træben. Sif fremstilles udfra individuelle ønsker og behov. Bordet er perfekt til et lille uformelt møde.

LÆS MERE