Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Erhverv

Thors møbler kan indrages i alle former for erhvervsindretninger, om det er et mødelokale, kantine eller receptionsområde. Et møbel fra Thors Design giver et klart signal om, at upcycling, miljø, og bæredygtighed er vigtige faktorer for den virksomhed der inddrager dem i deres indretninger. 

 

Vil du gerne vide mere om vores møbler, eller har du en idé vi skal hjælpe dig med at realisere, så tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS

Thors Mosaic

Thors Mosaic er det ypperste plankebord vi laver. Her får man sjæl, historie og et massivt lækkert udtryk og styrke. Uniq er lavet af bolværkets yderste planker, det var disse planker færgerne gled direkte opad. Vi lader de originale søm sidde i og sliber nænsomt træet.
Bordet anvendes bl.a. af virksomheder som konferencebord og er ca. 4m langt.

LÆS MERE

Thors Gaia

Thors Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Vi tilbyder individuelle mål på bordet, så du kan få dit helt eget unikke bord op til ca. 4,5 meter i længden og det er derfor også det perfekte konference eller mødebord. Det fremstilles med enten 3, 4 eller 5 planker, alt efter hvor bredt du ønsker bordet skal være.

LÆS MERE

Thors Unika Glasborde

Thors Unika Glasbord fremstilles efter bestilling. Benene er fremstillet af genanvendt bolværk fra et nedlagt dansk færgeleje, og bordpladen er fremstillet i 19mm hærdet glas. Ønsker du derfor et bord, som er unikt og har et frisk moderne udtryk – Så er vores Unika Glasbord et godt valg.

LÆS MERE

Vi er klar til at hjælpe dig videre

Kontakt os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.
 

Thors Gamma

Thors Gamma plint laves af bolværk fra de danske havne og leveres med pudset overflade. Vi arbejder oftest med længderne 1,2m, 1,5m, 1,9m, 2,5m, 3,0m, 3,5m eller 4,0m. Siddehøjden er 42cm som standard. Plinten kan også laves efter individuelle ønsker. Thors Gamma kan bruges både inde og ude og er en solid og robust bænk.
 

LÆS MERE

Thors Disk

Thors Disk/Bar fremstilles i standard design eller udefra individuelle mål og ønsker, så den passer ind i lige præcis din virksomhed. 
 

LÆS MERE

Thors Højborde

Thors Sif Højbord fremstilles med pudset eller rå overflade og 2 unika træben. Sif fremstilles udfra individuelle ønsker og behov. Bordet er perfekt til et lille uformelt møde.

LÆS MERE