HORECA

Bliv inspireret

Skab unikke og sjælfyldte indretninger med vores møbler i upcyclet bolværkstræ. Alle møbler er skabt med respekt for træets unikke historie og indeholder tydelige historiske detaljer. Det massive azobétræ er robust, tungt, slidstærkt og velegnet til både indendørs og udendørs brug. Det tilskrives træets tætte porøsitet og høje indhold af naturlige olier.

Alle møbler og indretninger laves på bestilling og skræddersyes efter jeres unikke ønsker og behov. Vi laver også specialdesigns, så tøv ikke med at kontakte os.

Lookbook

På udkig efter mere inspiration? Hent vores Lookbook og find inspiration til, hvordan du kan skabe unikke indendørs- og udendørs miljøer med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ.

Omega

Møbler med en historie at fortælle

Håndlavet lokalt
i Danmark

Slinger

Cases

Kenneth Hansen

Torvehallerne i Vejle

Adskil dig fra dine konkurrenter og skab hjerte og atmosfære med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ. Find inspiration her. 

Kenneth Hansen

Fiskehuset Hornbæk

Fiskehuset Hornbæk fuldender havnemiljøets maritime stemning med vores patinerede møbler i upcyclet bolværk. Bliv inspireret til dit eget projekt her. 

Kenneth Hansen

Dragsholm Slot

På Dragsholm Slot er autentisitet, kvalitet og fordybelse i højsædet. Vores møbler er med til at fuldende denne unikke atmosfære i slottets gårdhave. Se mere og bliv inspireret her.    

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing