DETAIL1759
DETAIL1764
DETAIL1760
DETAIL1761
DETAIL1765
DETAIL1766
DETAIL1762
DETAIL1767

MINNIE bordbænkesæt

Stabilt og elegant børnemøbel skabt ud af 75% tekstilaffald. Den stabile konstruktion og hårdføre overflade gør Minnie til et naturlige omdrejningspunkt for både måltider, vild leg og kreative sysler, og de eksklusive detaljer gør Minnie til et formfuldendt element i den moderne indretning.

Laves på bestilling

Perfekt til både leg og måltider 

Med Minnie har vi bestræbt os på at skabt et produkt hvor både funktion og æstetik er i top! Minnie kan bruges til alle former for leg – både de vilde, hvor ungerne kravler rundt på bord og bænke og udvikler sine motoriske færdigheder, og de stillesiddende som øver fordybelse og koncentration. Minnie er desuden det naturlige samlingssted for alle dagens måltider, for både store og små børn.

Omegaformet stel og holdbar klemløsning 

Men ud over at være praktisk, så har vi også kredset for de visuelle detaljer i designet - således at Minnie et med til at skabe en fantastisk atmosfære i det rum det befinder sig i. Som ben har vi valgt et omegaformet stel som er blevet belagt med messing. Herefter er bænk- og bordplade blevet indsat i stellet via en klemløsning, som både giver en smukt finish, men desuden er med til at forlænge levetiden af pladerne, da skruerne ikke skrues direkte ind i disse.

Farve 

Bænk- og bordpladens overflade er skabt ud af 75% tekstilaffald. Farven er overordnet lysegrå, men nogle af de fint-optrævlede tekstiltråde vil være synlige i pladens overflade, hvilket giver et fantastisk farvespil og desuden en stærkt visuel udstråling af genanvendte materialer og omtanke for vores planet.

Styrke og stabilitet

Stellet er lavet af 5 mm tykke stålrør, og derfor i praksis ubøjeligt, og tekstilpladerne er presset så tæt og i en tykkelse som gør det muligt for en voksen mand at danse step på det uden det giver sig en smule (tro os, vi har prøvet det!). Vi har ønsket at skabe et ekstremt stabilt bord, fordi det skal være muligt for voksne at sætte sig ved bordet sammen med børnene for at beskue – eller joine – deres kreative projekter. Og fordi det skal være muligt for ungerne at benytte bordet som base for leg i alle afskygninger – fra jorden er giftig til sørøvere på togt – og kravle frit rundt på bord og bænk!

Hårdførhed og let at rengøre

Tekstilpladens overflade er belagt med melamin. Denne belægning sikre en hårdfør overflade som er nem at rengøre. Børnene kan lege og slå i bordet uden der kommer mærker, og til pletter kommer du meget langt med lunkent vand og en opvredet klud. Men selv tusch-streger er muligt at fjerne med knofedt – eller vores favorit – en magic sponge! Og skulle du være så uheldig at få permanent tusch på bordet, kan dette fjernes med hjælp fra sprit – hvilket vi dog kun anbefaler at bruge i nødstilfælde, da det samtidig fjerner en del af belægningen. På denne måde er der ikke nogen grænser for hvilke projekter bordet kan være en ramme for – og dette er netop ideen.

Design

At designet er blevet et bordbænkesæt tjener både praktiske og æstetiske årsager. Æstetisk synes vi det binder bordet smukt sammen med siddepladserne. Og praktisk giver det et ekstremt stabilt design, som muliggør at børn i alle aldre kan kravle frit rundt på bænke og bord, uden risiko for at det kan vælte. Det er både et stort hit blandt ungerne, og giver anledning til at de kan udvikle deres motoriske færdigheder i trygge rammer. Som ekstra gevinst er der ingen stole som skal sættes på plads efter brug eller som kan ridse gulvet.

L: 100 cm.
B: Bænkens bredde: 25 cm. Bordpladens bredde: 50 cm. Hele bordbænkesættets bredde: 109 cm.
H: Bænkens højde: 31 cm. Hele bordets højde: 51 cm. Højde fra bænk til bord: 20 cm.
Pladernes tykkelse: 20 mm.
Indhold plader: 75% tekstilaffald/ 25% bindefibre
Overflade på plader: Belagt med melamin
Stel: 5 mm tykke stålrør.
Diameter stel:
Ø25 mm.
Vægt: ca. 30 kg. 

Skruer indsat via klemløsning omkring plader.
Mål på indsats i plader: Bord: 30 x 8 cm. Bænk: 15 x 8 cm. 

Både plader og stål er 100% genanvendeligt. 

 

Pladerne består af 75% tekstilaffald og 25% bindemidler. Planernes overflade er belagt med melamin for at sikre en holdbar og hårdfør overflade. 

Minnie leveres usamlet i 2 kasser - én med stel, skruer og klemløsning og én med plader - vedlagt en udførlig og ligetil samlevejledning.

Pakkerne sendes med GLS indenfor 2-5 hverdage.