DETAIL1415
DETAIL1416
DETAIL1417
DETAIL1418
DETAIL1414
DETAIL1644

FREJ højbed

Skab en fantastisk køkkenhave eller bring sjæl til gårdspladsen med disse rustikke højbede i genanvendt azobétræ. Højbedene er fri for kemi og derfor velegnet til krydderurter, bær og grøntsager. 

Laves på bestilling

Frej fremstilles af ca. 22 mm tykke brædder skåret af genanvendt azobétræ fra nedlagte danske havne. På baggrund af træets tætte porøsitet og høje indhold af naturlige olier, er det ekstremt holdbart og velegnet til brug i et fugtigt miljø.

Brædderne holdes sammen af en ramme i cortenstål i top og bund. Der vil være et større eller mindre mellemrum mellem brædderne, alt efter årstiden og træets fugtighed. Der kan derfor potentielt set løbe lidt vand ud gennem bræddernes sprækker. Efter vores erfaring kan jord dog ikke falde ud gennem sprækkerne. 

Højbedene anvendes i køkkenhaven, på gårdspladsen eller andre tilsvarende steder. Vi anbefaler ikke at benytte Frej på terrassen da højbedene er uden bund. 

OBS: Træet er uimprægneret og fri for kemi. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: 50 eller 120 cm. 
B: 40 eller 80 cm. 
H: Efter ønske. Som standard 40, 60 eller 80 cm. 
Tykkelse på brædder: 22 mm.
Materialer: Genanvendt azobétræ| cortenstål 

Brædderne fremstilles med en pudset overflade. 

Læs mere om overflader her.

Leveringstiden for vores højbede er omkring 4 uger. De leveres som udgangspunkt usamlede, og samles let, uden brug af værktøj. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)