DETAIL1725
DETAIL1746
DETAIL1727
DETAIL1728
DETAIL1726
DETAIL1729

SAVRA udekøkken

Stilrent udekøkken skabt i vejrbestandige, vedligeholdelsesfrie materialer. Glat bord, som fås med og uden bagvæg. Mulighed for at få indsat grill og sidebrænder. 

Laves på bestilling

Savra består af en 5mm tyk bordplade i varmegalvaniseret stål og ben i genanvendt kerne azobétræ. Køkkenet er udstyret med en flytbar rist på 70x100 cm under bordet, til opbevaring af pander, gryder mv.

Varmegalvaniseringen er den bedste korrosionsbeskyttelse der findes, og kræver kun et minimum af vedligeholdelse. Galvaniseringen skaber en slidstærk overflade, som har en lang levetid. 

Når du modtager dit nye udekøkken, er overfladen skinnende, men vil med tiden patineres til et mat camouflageagtigt mønster, som du kender fra vejskilte og lygtepæle. Brugsspor i form af pletter fra mad, vind og vejr kommer og går og forandre sig med tiden. Dette er ikke en produktfejl. Overfladebehandlingen er valgt ud fra dette look som patineringen skaber, som vi synes komplimentere det rå azobétræ. Eventuelle misfarvninger kan fjernes med oxalsyre, som kan købes i f.eks. Matas. 

Savra laves med og uden bagvæg. Bagvæggen laves med flere elementer som købes separat, og gør det muligt at have krydderurter og krydderier lige indenfor rækkevidde, uden at de skal fylde på bordet. 

Vær opmærksom på at træet på udekøkkenets ben og bagvæg vil forandre sig med tiden. Små revner og sprækker vil opstå. Det påvirker dog ikke træets holdbarhed, men en konsekvens af at arbejde med levende materialer.

Vinterklargøring: vores Savra udekøkken kan stå ude hele året og skal ikke tildækkes om vinteren. 

Savra laves på bestilling ud fra dine ønsker til dimensioner. Finder du ikke de mål du søger i vores shop, så kontakt os, så skræddersyer vi dit udekøkken til dig. 

Det er desuden muligt at få indsat indbygningsgrill, sidebrænder eller andet direkte i bordet. Hvis du har et ønske om det, så kontakt os endelig og vi tilpasser bordpladen til det. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: 120, 140, 160, 180, 200, 220, 240, 260, 280 cm eller efter ønske. Max 280 cm. 
B: 70 cm.
H: 80 cm som standard. 90 cm. med tilvalgt ekstra højde. 
Ben: 10 x 10 cm.
Vægt: ca. 100 kg. pr. meter 
Materialer: Genanvendt azobétræ | varmegalvaniseret stål

Benene laves med en pudset overflade.

Leveringstiden for Savra er omkring 5 uger. Udekøkkenet leveres samlet. Vi kontakter dig forud for leveringen, for at aftale et tidspunkt som passer dig. 

Fragt sker med fragtmand.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)