DETAIL1779
DETAIL1780

NOR udekøkken

Vedligeholdelsesfrit udekøkken gennemsyret af luksus og sjæl. Skabt i kernetræ af en af de hårdeste træsorter i verden, hvorfor det både holder og holder sig smukt sæson efter sæson.

Laves på bestilling

Skab atmosfære på terrassen med dette rustikke udekøkken i genanvendt azobétræ. Træet stammer fra nedlagte danske havne og indeholder tydelige historiske detaljer, bl.a. i form af patina, revner og huller efter bolte.

Træet er kernetræ fra en af de hårdeste træsorter i verden, og dermed utrolig holdbart. På den måde kræver køkkenet hverken overfladebehandling eller overdækning, og kan stå på terrassen året rundt.

Bordpladen er både skærefast og tåler høj varme, hvilket skaber nogle fantastiske rammer for madlavning under åben himmel. Brug det til at tilberede de lækreste retter, som afsætterbord og placer evt. din yndlingsgrill direkte på bordet. 

Vær opmærksom på at træet vil forandre sig med tiden. Det vil patinere til en sølvgrå farve og små revner og sprækker vil opstå i træet. Ingen af delene påvirker træets holdbarhed, men er en naturlig konsekvens af at arbejde med levende materialer.

OBS: Nor laves på bestilling og hvert produkt er et unikum. Det er derfor vigtigt at understrege, at de angivende billeder kun er vejledende. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: 140, 160, 180, 200 cm eller efter ønske. Max 300 cm. 
B: ca. 60 cm.
H: ca. 80 cm som standard.
Planker: 30 cm brede. Ca. 6 cm tykke.
Vægt: ca. 100 kg. pr. meter 
Materialer: Genanvendt azobétræ | stål

Nor fås med en pudset eller  overflade.

Pudsede planker er skåret af bolværkets indre, beskyttede lag mens rå planker er skåret af bolværkets patinerede, ydre lag. Rå planker er derfor mere rustikke og patinerede end pudsede planker.

Mængden af autentiske detaljer i plankerne defineres som small, medium og large. Alle planker bliver pudset i hånden for at bevare flest mulige historiske detaljer.

Læs mere og se eksempler på de forskellige overflader her.

Leveringstiden for Nor er omkring 4 uger. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Priser
Pris for levering til kantsten: 990 kr. 

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)