DETAIL1422
DETAIL1421
DETAIL1425
DETAIL1420
DETAIL1423
DETAIL1424
DETAIL1426

NOR udekøkken med vask

Holdbart udekøkken med vask gennemsyret af luksus og sjæl. Skabt i kernetræ af en af de hårdeste træsorter i verden. Derfor kræver køkkenet hverken overfladebehandling eller overdækning, og kan stå på terrassen året rundt.

Laves på bestilling

Skab atmosfære på terrassen med dette rustikke udekøkken i genanvendt azobétræ. Træet stammer fra nedlagte danske havne og indeholder tydelige historiske detaljer, bl.a. i form af patina, revner og huller efter bolte.

Træet er kernetræ fra en af de hårdeste træsorter i verden, og dermed utrolig holdbart. På den måde kræver køkkenet hverken overfladebehandling eller overdækning, og kan stå på terrassen året rundt.

Udekøkkenet er designet med en flad, massiv stålvask med matsort rilsan coating, og dertil matchende koldt- og varmtvands armatur med C-tud fra Hans Grohe. 

Vær opmærksom på at træet vil forandre sig med tiden. Det vil patinere til en sølvgrå farve og små revner og sprækker vil opstå i træet. Ingen af delene påvirker træets holdbarhed, men er en naturlig konsekvens af at arbejde med levende materialer.

OBS: Nor laves på bestilling og hvert produkt er et unikum. Det er derfor vigtigt at understrege, at de angivende billeder kun er vejledende. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: 140, 160, 180, 200 cm eller efter ønske. Max 300 cm. 
B: ca. 60 cm.
H: ca. 80 cm som standard.
Diameter vask: 50 cm.
Højde armatur: 39 cm.
Planker: 30 cm brede. Ca. 6 cm tykke.
Vægt: ca. 100 kg. pr. meter 
Materialer: Genanvendt azobétræ | stål

Nor fås med en pudset eller  overflade.

Pudsede planker er skåret af bolværkets indre, beskyttede lag mens rå planker er skåret af bolværkets patinerede, ydre lag. Rå planker er derfor mere rustikke og patinerede end pudsede planker.

Mængden af autentiske detaljer i plankerne defineres som small, medium og large. Alle planker bliver pudset i hånden for at bevare flest mulige historiske detaljer.

Læs mere og se eksempler på de forskellige overflader her.

Leveringstiden for Nor er omkring 4 uger. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)