DETAIL1730
DETAIL1731
DETAIL1733
DETAIL1736
DETAIL1739
DETAIL1740
DETAIL1741
DETAIL1743
DETAIL1745

SAVRA udekøkken med vask

19.350,00 kr. - 31.825,00 kr.

Udekøkken med vask gennemsyret af kvalitet, i et stilrent og tidløst design. Udekøkkenet kan stå ude hele året og er skabt i solide, vedligeholdelsesfrie materialer. 

Laves på bestilling

Savra består af en 5mm tyk bordplade i varmegalvaniseret stål og ben i genanvendt kerne azobétræ. Køkkenet er udstyret med en flytbar rist på 70x100 cm under bordet, til opbevaring af pander, gryder mv.

Udekøkkenet er designet med en massiv stålvask i varmegalvaniseret stål og et koldt-vands armatur med C-tud i rustfrit stål, begge dele designet af Thors Design. Ønsker du desuden varmt vand i dit udekøkken, er det muligt at tilkøbe dette. Det er pt ikke et tilvalg på hjemmesiden, men du skal være meget velkomne til at kontakte os herom. 

Varmegalvaniseringen er den bedste korrosionsbeskyttelse der findes, og kræver kun et minimum af vedligeholdelse. Galvaniseringen skaber en slidstærk overflade, som har en lang levetid. 

Når du modtager dit nye udekøkken, er overfladen skinnende, men vil med tiden patineres til et mat camouflageagtigtmønster, som du kender fra vejskilte og lygtepæle. Brugsspor i form af pletter fra mad, vind og vejr kommer og går og forandre sig med tiden. Dette er ikke en produktfejl. Overfladebehandlingen er valgt ud fra dette look som patineringen skaber, som vi synes komplimentere det rå azobétræ. Eventuelle misfarvninger kan fjernes med oxalsyre, som kan købes i f.eks. Matas. 

Savra med vask laves med og uden bagvæg. Bagvæggen laves med flere elementer som købes separat, og gør det muligt at have krydderurter og krydderier lige indenfor rækkevidde, uden at de skal fylde på bordet. 

Vinterklargøring: vores Savra udekøkken kan stå ude hele året og skal ikke tildækkes om vinteren. Vandet skal frakobles inden frostens komme. 

Savra laves på bestilling ud fra dine ønsker til dimensioner. Finder du ikke de mål du søger i vores shop, så kontakt os, så skræddersyer vi dit udekøkken til dig. 

Det er desuden muligt at få indsat indbygningsgrill, sidebrænder eller andet direkte i bordet. Hvis du har et ønske om det, så kontakt os endelig og vi tilpasser bordpladen til det. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: 120, 140, 160, 180, 200 cm eller efter ønske. Max 280 cm. 
B: 70 cm.
H: 80 cm som standard. 90 cm. med tilvalgt ekstra højde. 
Ben: 10 x 10 cm.
Vægt: ca. 100 kg. pr. meter 
Materialer: Genanvendt azobétræ | varmegalvaniseret stål

Benene laves med en pudset overflade.

Leveringstiden for vores udekøkkener er omkring 4 uger. Udekøkkenet leveres samlet. Vi kontakter dig forud for leveringen, for at aftale et tidspunkt som passer dig. 

Fragt sker med fragtmand.

Priser
Pris for levering til kantsten: 990 kr. 

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)