Kommende events

Foodexpo 2022
marts 27 - marts 29
Fair Festival Aarhus
april 01 - april 03
Trends & Traditions 2022
maj 05 - maj 05
Se alle begivenheder

Persondatapolitik

Hvilke personlige data indsamler Thors Design og hvad bliver de brugt til?

Når du handler hos Thors Design, indsamler vi de nødvendige data i forhold til at kunne håndtere din ordre eller forespørgsel. Herunder firmanavn, kontaktperson-navn, evt. leveringsadresse, faktureringsadresse, telefon nr. samt e-mail adresse til den elektroniske papirgang. Du bliver ikke automatisk tilmeldt vores nyhedsmail i forbindelse med placering af ordrer hos Thors Design.

Når du tilmelder dig vores nyhedsmail, indsamler vi de nødvendige data for at kunne sende mails til dig. Herunder dit navn og e-mail adresse. Ved særlige lejligheder registrerer vi, om du fx er tilmeldt i forbindelse med din deltagelse i messer, hvor Thors Design har været med som udstiller. 

I forbindelse med fx messer kan Thors Design fra messearrangørens side modtage lister med navne og e-mail adresser på de af de besøgende, der har samtykket om, at de gerne vil modtage mails fra udstillerne. Disse persondata (navne og e-mail adresser) er indlæst ind i vores system til håndtering af nyhedsmails. 

I forbindelse med udsendelse af nyhedsmail undersøger vi informationer om, hvem der åbner mails og hvilke links der klikkes på. Disse oplysninger bruger vi udelukkende som statistisk grundlag til at analysere på den generelle interesse for fx vores nyheder.

Det er enkelt at framelde sig nyhedsmails fra Thors Design. Enten via afmeld link i bunden af vores nyhedsmails eller ved at skrive til os på mail@thors-design.dk

Når du er i dialog med Thors Design, noterer vi til tider dialogen i vores CRM-system, så vi senere hen kan give dig en god og nærværende service. Vi registrerer udelukkende forretningsrelaterede data i vores CRM-system.

Opbevaring af persondata

Uanset arten jf ovenfor deles persondata ikke med tredjepart. Dog opbevares persondata hos databehandlere. I forbindelse med hosting af vores systemer overfører vi derfor persondata til databehandlere inkl. databehandlere i lande uden for EU/EEA. Vi sikrer i den forbindelse dine rettigheder og et passende sikkerhedsniveau fx ved brug af EU-kommissionens modelkontrakter.

Persondata slettes, når der ikke er brug for dem længere. 

Indsigt i personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret hos Thors Design, skal du blot skrive til os pr. e-mail mail@thors-design.dk. Ønsker du at gøre indsigelse eller få dine data rettet eller slettet hos Thors Design, kan du ligeledes kontakte os pr. mail.

Er du ikke tilfreds med vores håndtering af din henvendelse, er du berettiget til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Ændringer i vores persondatapolitik

Ændres vores persondatapolitik, vil denne side blive opdateret.

Funktionalitet

Hjemmeside

appCurrentDomainId - 1 år Gemmer id'en på nuværende domæne, som bliver brugt til at styre sproget

vmcms - Slettes når browseren lukkes Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

lastHash

lastHash - 1 dag Gemmer den sidste hash værdi i urlen

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år Bruges af Zopim chatten til at identificere den besøgende på tværs af de sider under en chat-session.

Webshop

Shop_UserUUID - 1 md Beskriver den unikke kurv

Statistik

Google Analytics

_ga - 2 år Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

_gid - Slettes når browseren lukkes Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat_* - Slettes når browseren lukkes Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

Marketing

Sleeknote

SNS - Slettes når browseren lukkes Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

Facebook

_fbp - 90 dage Bruges til at adskille og spore unikke brugere.

_fbc - 90 dag Når en bruger ankommet til websitet fra annonce med fbclid i URL

Indstillinger for cookies