Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Bordbænkesæt

Thors Design laver unikke designer møbler til private, B2B og det offentlige. Alle vores møbler bliver fremstillet på bestilling og er håndlavet.
Vi anvender genanvendt Azobétræ i vores fremstillingsproces, træet stammer fra de nedlagte danske færgelejer. Lige nu er det Knudshoved havn vi anvender i produktionen.

Vores træ er verificeret til kun at indeholde naturlige olier og certificeret af FSC som 100% genanvendt. 

Bordbænkesæt i unikt design 

Hos Thors Design har vi et stort udvalg af special designede bordbænkesæt i mange forskellige længder. Er du på udkig efter et unikt møbel til din have, som samtidig har masser af sjæl og historie, er et af vores bordebænkesæt måske lige noget for dig.

Der er  aldrig to af vores produkter der er ens, da plankerne vi anvender ikke er præfabrikerede, men udskæres fra bolværk. Vi laver unikke løsninger, som passer ind i lige netop din have, udeområde eller på din altan. I alle vores produkter forsøger vi at skabe et naturlig samspil mellem, hvad der er praktisk og moderne, men som samtidig favner naturen. Et samspil vi forsøger at give videre i vores bordbænkesæt, hvor træet altid er den centrale del af møblet.

Havemøbler i høj kvalitet

Udover et moderne og naturligt udtryk i vores design, er det samtidig også vigtigt for os at producere bæredygtige møbler, som ikke kun symboliserer naturen, men som også er gode for naturen. Vores produkter får derfor heller ikke tilsat unaturlige kemikalier.  Alle bord bænkesæt er fremstillet af genanvendt bolværk fra nedlagte danske færgelejer. Træsorten hedder Azobé, og er også kendt som Bongossi eller jerntræ. Azobétræ kan tåle at stå ude hele året, og kræver næsten ingen vedligeholdelse. I Danmark er have sæsonen forholdsvis kort, og det er derfor vigtigt at have solide borde og bænke, som kan anvendes år efter år. Alle vores produkter kræver minimum vedligehold og har en forventet levetid på 50-100 år.

Omega

Thors Omega er et af vores mest populære bordbænkesæt i træ og ses overalt i Danmark. Det er et klassisk bordbænkesæt lavet i genanvendt Azobétræ og galvaniseret stål.

LÆS MERE

Pallas

Thors Pallas er et af vores mere elegante bordbænkesæt.

Der er rene og lige linier. Bordfladen er lavet i genanvendt Azobétræ fra nedlagte danske færgelejer. Stellet er lavet i galvaniseret stål og er med til at give bordet det stilrene udtryk.

LÆS MERE

Interesseret i et special design

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig
ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.