Fra bolværk
til dansk design

Rustikke plankeborde

…sofaborde, langborde, loungesæt, bænke, udekøkkener og meget mere. Vi tilbyder et bredt sortiment af rustikke møbler i massivt, genanvendt azobétræ. Find inspiration blandt vores mest populære produkter.

Velkommen ombord

Hos Thors Design er vi specialiseret i at upcycle bolværk fra nedlagte danske havne til rustikke møbler og indretninger med respekt for træets unikke historie. Alle vores møbler er unikaer, hver med deres helt særlige karakteristika fra sin tid i det danske havnemiljø. Alle huller, revner, riller, rustikke ender og patina er autentiske, skabt af bolte, vind og vejr.

Møbler til dine behov

Vi skaber møbler for at de skal bruges og elskes – helst i en livstid. Derfor skaber vi dem af kvalitetsmaterialer, og vi skaber dem til netop dig, ud fra dine unikke ønsker og behov. Vi har 20 års erfaring med at lave møbler til både private hjem, erhverv og det offentlige. Dyk ned i vores sortiment og find inspiration til dit næste projekt her.

 

Privaten

Erhverv

Offentlig

Besøg vores showrooms

Vores møbler skal opleves. Du skal få en fornemmelse af de robuste planker og det stærke azobétræ. Du skal mærke træets dragende taktile effekt, løbe dine fingre hen over den pudsede overflade, der kan være alt fra ru til silkeblød, og fornemme den særlige atmosfære som møblerne skaber i et rum.

Ved visse af vores produkter, bl.a. plankeborde, skal du desuden beslutte om du er til store revner, rustikke ender og huller efter bolte, eller om du er til en mere jævn overflade uden så mange historiske detaljer. Vi glæder os til at tage imod dig!

 

Møltrupvej 29, Timring
7480 Vildbjerg

Det Gamle Mejeri

Århusgade 131
2150 Nordhavn

HOUE&Friends

Bæredygtighed

Vores mission er at upcycle udtjente kvalitetsmaterialer til unikke, skræddersyede møbler, der bringer sjæl og atmosfære til din indretning. Vi producerer vores møbler lokalt i Danmark og reducerer spild fra produktionen ved bl.a. at lave alle møbler på bestilling, genanvende overskydende materiale, reparere produkter og tilbyde at modificere dem, hvis dine behov skulle ændre sig. Kort sagt, vi tror på at udnytte klodens ressourcer, så vi får mest muligt ud af dem.

Noget andet vi tror på er mennesker. Derfor får vi savet vores træ på Møltrup Optagelseshjem, et hjem for mænd som mangler et ståsted og en ny start på livet.

LANG LEVETID

 

MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE

 

FRI FOR KEMIKALIER
Test af Teknologisk Institut

 

VEJRBESTANDIG

 

UPCYCLING
FSC Recycled 100% certificeret

 

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Møbler med en historie at fortælle

Dit møbel er et unika. Dele formes af os. Dele af tiden i det danske havnemiljø. Vi behandler altid træet med respekt for dets unikke historie, og er specialister i at bearbejde det hårde bolværkstræ.

Bliv klogere på azobétræ, overflader, patinering, beslag, specialløsninger mv. før du køber dit møbel, så vi skaber den helt rigtige løsning til dig.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i nyheder og events fra Thors Design, få inspiration til din indretning og meget mere.