DETAIL1302
DETAIL1303
DETAIL1304
DETAIL1305
DETAIL1307
DETAIL1306
DETAIL1308
DETAIL1309

MOSAIC langbord

Inviter naturen indenfor i dine mødelokaler eller din restaurant med et langbord i massivt hårdttræ. Mosaic er vores lange plankebord, som i teorien kan sammensættes i uendelige længder. Det længste plankebord vi endnu har lavet er 14 meter langt. Tilbydes desuden med indsat kabelbrønd.

Laves på bestilling

Bordet er lavet af upcyclet azobétræ fra nedlagte danske havne.

Det er skabt af planker som ligger i forbandt - dvs. forskudt for hinanden i et stabilt mønster. På baggrund af det, kan vi sammensætte bordet i stort set uendelige længder. Plankebordets korteste længde er som udgangspunkt 5 meter. For møde- og konferenceborde kortere end dette, se bl.a. vores Gaia.

Som standard laves Mosaic i bredden 120 cm og med vores dobbelte unika træben. Denne sammensætning sikre, at der er benplads hele vejen rundt om bordet. Benene er skåret fra bolværkets yderste lag og indeholder typisk en stor mængde rustikke detaljer og kan indeholde huller. Benene er nøje udvalgt til at passe i looket til de udvalgte planker.

OBS: Langbordet laves på bestilling og hvert produkt er et unikum. Det er derfor vigtigt at understrege, at de angivende billeder kun er vejledende.

Læs mere om alle vores rustikke og unikke plankeborde her.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: Efter ønske. Som udgangspunkt min 4,5 meter. Intet max. 
B: 120 cm som standard. 
H: 72 cm som standard.
Planker: 30 cm brede. Ca. 6 cm tykke.
Vægt: Ca. 130 kg. per. meter.
Materialer: Genanvendt azobétræ | massive stålbeslag.

Mosaic fås med en pudset eller  overflade.

Pudsede planker er skåret af bolværkets indre, beskyttede lag mens rå planker er skåret af bolværkets patinerede, ydre lag. Rå planker er derfor mere rustikke og patinerede end pudsede planker.

Mængden af autentiske detaljer i plankerne defineres som small, medium og large. Alle planker bliver pudset i hånden for at bevare flest mulige historiske detaljer.

Læs mere og se eksempler på de forskellige overflader her.

Leveringstiden for vores borde er omkring 4 uger. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)