DETAIL1340
DETAIL1620
DETAIL1947

RIGA loungebord

Holdbart og rustikt loungebord eller lavt sofabord i massive, upcyclede azobéplanker. Bordet laves som standard i højden 30 cm, og passer perfekt til vores Slinger loungesofa. Længde som standard: 130 cm. 

Laves pĂĄ bestilling

Riga laves med tre typer ben; træben, hjul eller mix-ben (hjul i den ene ende og træben i den anden). Da bordet vejer omkring 100 kg tilbyder tilvalget af hjul en øget fleksibilitet til at flytte rundt på bordet.

På baggrund af træets styrke og tætte porøsitet, er bordet egnet til udendørs såvel som indendørs brug. Ved udendørs eksponering for sol vil særligt borde med en pudset overflade med tiden forandre sig til en sølvgrå farve. Se eksempler på det her.

OBS: Loungebordet laves på bestilling og hvert produkt er et unikum. Det er derfor vigtigt at understrege, at de angivende billeder kun er vejledende.

Læs mere om alle vores rustikke og unikke plankeborde her.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: Efter ønske. Som standard 130 cm.
B: 75 eller 90 cm.
H: ca. 30 cm. 
Planker: 25 eller 30 cm brede. Ca. 6 cm tykke.
Vægt: Omkring 100 kg. pr. meter.
Materialer: Genanvendt azobétræ | massive stålbeslag

Riga fås med en pudset eller overflade.

Pudsede planker er skåret af bolværkets indre, beskyttede lag mens rå planker er skåret af bolværkets patinerede, ydre lag. Rå planker er derfor mere rustikke og patinerede end pudsede planker.

Mængden af autentiske detaljer i plankerne defineres som small, medium og large. Alle planker bliver pudset i hånden for at bevare flest mulige historiske detaljer.

Læs mere og se eksempler på de forskellige overflader her.

Leveringstiden for vores borde er omkring 4 uger. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)