DETAIL1297
DETAIL1299
DETAIL1296
DETAIL1298
DETAIL1365
DETAIL1295
DETAIL1301

GLOBE plankebord

Tilfør et organisk udtryk til din indretning med et rundt bord i massivt hårdttræ. Med et rundt bord inkluderes hele selskabet rundt om bordet på en anden måde end ved et aflangt bord, og derfor elsker vi det!

Laves pĂĽ bestilling

Plankebordet fremstilles af upcyclet azobétræ fra nedlagte danske havne. Alle borde laves på bestilling og hvert produkt er et unikum. Det er derfor vigtigt at understrege, at de angivende billeder kun er vejledende.

Bordet laves enten med et midtstillet søjleben eller med 4 unika træben. Benene er skåret fra bolværkets yderste lag og indeholder typisk en stor mængde rustikke detaljer og kan indeholde huller. Benene er nøje udvalgt til at passe i looket til de udvalgte planker. I diameteren Ø100 – Ø150 cm laves bordene med et enkelt søjleben. I diameteren Ø150 – Ø200 cm med 4 unika træben. Det giver benplads hele vejen rundt om bordet.

Læs mere om alle vores rustikke og unikke plankeborde her.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

Ø: Ø100, Ø120, Ø150, Ø180 og Ø200 cm.
H: 72 cm. som standard.
Planker: 25 eller 30 cm brede. Ca. 6 cm tykke.
Vægt: Omkring 150 kg. pr. meter.
Materialer: Genanvendt azobétræ | massive stålbeslag

Globe fås med en pudset eller overflade.

Pudsede planker er skåret af bolværkets indre, beskyttede lag mens rå planker er skåret af bolværkets patinerede, ydre lag. Rå planker er derfor mere rustikke og patinerede end pudsede planker.

Mængden af autentiske detaljer i plankerne defineres som small, medium og large. Alle planker bliver pudset i hånden for at bevare flest mulige historiske detaljer.

Læs mere og se eksempler på de forskellige overflader her.

Leveringstiden for vores borde er omkring 4 uger. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)