DETAIL1321
DETAIL1320
DETAIL1322
DETAIL1323
DETAIL1324
DETAIL1326
DETAIL1958

UNIQ plankebord

Vores Uniq plankebord bliver fremstillet af de rå planker fra havnens ydre dæk og er vores mest eksklusive og enestående plankebord. Disse planker har tjent som havnens absolutte frontlinje, og indeholder en særlig stor mængde historiske detaljer, såsom huller, revner og navler. Plankerne bliver håndpudset for at bevare flest mulige historiske detaljer.

Laves på bestilling

Vores Uniq fås udelukkende med en rå overflade, da det ikke som vores andre møbler er skabt af bolværkets store stolper, men af de afstødende planker boltet fast til ledværkets forside, hvorfra de har taget imod de hårde slag fra indkommende færger. Plankerne er dermed vores mest rustikke planker, og desuden de mest autentiske, da vi bevarer dem så oprindelige som muligt. Det omfatter bl.a. at vi bevarer plankernes store mængde bolte og skråt afskårne ender.

Plankerne er omkring 390 cm lange. Vælger du et bord i denne længde, vil plankernes skråt afskårne ender bevares i begge ender. Ved kortere borde skæres plankerne til i en tilsvarende vinkel i den ene ende. Bemærk desuden at bordet koster det samme indenfor en given bredde, uanset længde. Det er fordi vi ikke benytter disse planker til andre produkter, og resterne derfor kasseres.

Uniq laves med vores unika træben. Benene er skåret fra bolværkets yderste lag og indeholder typisk en stor mængde rustikke detaljer og vil næsten altid indeholde huller. Benene er nøje udvalgt til at passe i looket til de udvalgte planker. Op til bredden 100 cm laves bordene med enkelte unika træben. Ved bredere borde laves de med dobbelt unika træben. Det giver benplads hele vejen rundt om bordet.

OBS: Uniq laves på bestilling og hvert produkt er et unikum. Det er derfor vigtigt at understrege, at de angivende billeder kun er vejledende.

Læs mere om alle vores rustikke og unikke plankeborde her.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: 240, 300, 360, ca. 390 cm. eller efter ønske. Max længde er ca. 390 cm.
B: 75, 100, 125 og 150 cm.
H: 72 cm. som standard.
Planker: 20 eller 25 cm brede. 6 – 8 cm tykke.
Overflade: Rå (med originale søm og sømhuller)
Vægt: Omkring 120 kg. pr. meter.
Materialer: Genanvendt azobétræ | massive stålbeslag

Uniq fremstilles af de rå planker fra havnens ydre dæk. Disse planker har tjent som havnens absolutte frontlinje, hvor de ubeskyttet er blevet eksponeret for saltvand, bagende sol og bidende frost mens de trofast har accepteret de hårde slag fra færger der ligger til.

Vi håndpudser nænsomt plankerne, for at skabe en glat og lækker overflade, men ud over det lader vi plankerne stå som originalt. For disse planker indebærer det bl.a. en stor mængde bolte samt skråt afskårne (oprindelige) ender.

Leveringstiden for vores borde er omkring 4 uger. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)