DETAIL1781
DETAIL1782
DETAIL1783

RHEA plankebord

En gammel klassiker i en ny vinkel! Massivt og rustikt plankebord med planker på tværs. Plankerne bliver skåret i varierende bredde for at skabe et levende mønster i bordets overflade. Fremstillet af genanvendt azobetræ. 

Laves på bestilling

Rhea er ifølge græsk mytologi titan og datter af Gaia. Vi synes derfor, det er det perfekte navn til dette unikke plankebord med planker på tværs, eftersom den er skabt af afskæringerne fra når vi skaber vores klassiske Gaia plankebord. Det får bordet til at score ekstra point på bæredygtighed – da det ikke bare er skabt af genanvendt træ, men ydermere af resterne fra eksisterende produktion.

Rhea fremstilles af genanvendt azobétræ fra nedlagte danske havne. Træet hører til de hårdeste i verden, hvilket gør dit plankebord ekstremt hårdført og resistemt overfor pletter og slid. Bordet bliver kun smukkere som årene går. Som noget helt unikt placeret plankerne på tværs, hvilket giver et helt nyt look til det klassiske plankebord. 

Plankebordet laves med vores unika træben. Benene er skåret fra bolværkets yderste lag og indeholder typisk en stor mængde rustikke detaljer og kan indeholde huller. Benene er nøje udvalgt til at passe i looket til de udvalgte planker. Op til bredden 100 cm laves bordene med enkelte unika træben. Ved bredere borde laves de med dobbelt unika træben. Det giver benplads hele vejen rundt om bordet.

Er du i tvivl om hvor stort et bord du skal vælge? Download vores størrelsesguide til plankeborde her.

OBS: Alle borde laves på bestilling og hvert produkt er et unikum. Det er derfor vigtigt at understrege, at de angivende billeder kun er vejledende.

Læs mere om alle vores rustikke og unikke plankeborde her.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til produktet? Tøv ikke med at kontakte os!

L: 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240 cm eller efter ønske. Max 240 cm. 
B: 90, 100 eller efter ønske.
H: 72 cm som standard.
Planker: Ca. 6 cm tykke. Af varierende bredde, for at skabe et smukt mønster.
Vægt: ca. 100 kg. pr. meter.
Materialer: Genanvendt azobétræ | massive stålbeslag

Rhea fremstilles med en pudset eller  overflade.

Pudsede planker er skåret af bolværkets indre, beskyttede lag mens rå planker er skåret af bolværkets patinerede, ydre lag. Rå planker er derfor mere rustikke og patinerede end pudsede planker.

Mængden af autentiske detaljer i plankerne defineres som small, medium og large. Alle planker bliver pudset i hånden for at bevare flest mulige historiske detaljer.

Læs mere og se eksempler på de forskellige overflader her.

Leveringstiden for vores borde er omkring 4 uger. Vi kontakter dig forud for leveringen.

Fragt sker med fragtmand.

Priser
Pris for levering til kantsten:
Borde fra 101 – 200 cm: 990 kr.
Borde fra 201 – 360 cm: 1800 kr.

Tilkøb:
Montage inkl. ind- og opbæring (til og med 1. sal): 1500 kr.

Træet er certificeret FSC Recycled 100% og verificeret fri for kemi.

FSC Recycled 100%
Fri for kemi (Cowi)