Kommende events

IKA messe
september 01 - september 02
Design London
september 21 - september 24
Se alle begivenheder
Gamma bænk håndlavet af genanvendt træ fra nedlagte, danske færgelejer

Møbler og indretningsprojekter i genanvendt træ efter dine ønsker

Hos Thors Design fremstiller vi udelukkende unika produkter på bestilling af det gamle azobétræ, vi henter fra nedlagte, danske færgelejer.

Du kan lade dig inspirere af de møbler og designs vi viser frem på henholdsvis hjemmesiden, webshoppen og i vores showrooms. Disse er dog kun eksempler på møbler, vi kan lave. Det er altså ikke muligt at bestille en tro kopi af eksemplerne, men derimod dit eget, unikke møbel i samme design, men med helt unikke detaljer.

Har du en idé til et møbel eller en indretningsløsning, hører vi gerne fra dig. Vi har erfaring med specialløsninger, så vi vil med glæde indgå i endnu et projekt.

Unika produkter – hvad betyder det?

 Møbler fra Thors Design kan betegnes som unika produkter. Hos os betyder det, at hvert møbel er unikt og har forskellige, 

rustikke detaljer, så som revner, ujævnheder og huller. Desuden kan der forekomme forskellige farvenuancer i azobétræet. Alt dette er simple bevis på træets autencitet og unikke historie.

Du kan for eksempel være med til at bestemme hvordan overfladen skal være, når du bestiller et plankebord. Her skal du først vælge, om du vil have en rustik eller pudset overflade. Vælger du en rustik overflade, skal du afgøre, om det skal være en Small, Medium eller Large udgave, hvilket betyder, at det er muligt at bestemme, hvor mange historiske detaljer der skal være i træet.   

Endeligt er du selv med til at vælge bordben og rustikke detaljer i træet hertil, hvis disse bestilles i træ.

 På vores webshop www.thors-design.dk/webshop finder du et lille udvalg af vores produkter.

Disse er tilmed unika, ligesom nogle er nummererede. Vi har et lille lager af vores webshop produkter på vores værkstedet for at kunne tilbyde hurtig ekspedering, men du kan også her være med til at tilpasse det enkelte produkt.