Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder
Coldharbour Lights lysekrone - forhandles hos Thors Design

Ny lampekollektion skal supplere Thors designs

Cykelfælge, fjer og glasprismer ville ved første øjekast nok ikke være den oplagte kombination af materialer til en lampe.

Ikke desto mindre, er det, hvad en ny lampekollektion er sammensat af, som vi netop har tilføjet som supplement til vores egne møbler.

Hos Thors Design er vi nu officielt forhandler af lysekroner fra det engelske brand Coldharbour Lights. Der er ikke tale om klassiske lysekroner, tværtimod en nytænkning af disse. Lysekronerne fremstilles nemlig af fælge fra cykler, sat sammen med små, fine kæder, fjer og glasprismer.Kontraster mødes

”The Art Deco period informs my work and inspires me to create a decadent allure to each piece.” Sådan beskriver Lottie Davies, kvinden bag Coldharbour Lights, hendes inspirationskilde. 

Og netop dekadence og eksklusivitet synes vi, at lamperne udstråler. Sammensætningen af så kontrastfulde materialer er overraskende, men genialt.

Kontrastfuldt er det også, når lamperne sættes sammen med Thors designs. Lottie Davies beskriver det næsten poetisk: ”(…) det er så godt endelig at se vores produkter sammen; luften og jorden, det æteriske og det rodfæstede”.    Et samarbejde bliver til

Kontakten til Lottie Davies blev skabt sidste år til 100% Design messen i London, hvor hun besøgte vores stand.

Lottie Davies kunne se en idé i et samarbejde, på grund af den helt åbenlyse, store kontrast mellem hendes lette lamper og vores rustikke møbler.

Hun tog derfor kontakt til os, og inden længe var et samarbejde stablet på benene. 

Vi håber, at vi med tilføjelsen af Coldharbour Lights kan inspirere til en indretning med møbler og lamper som er lidt ud over det sædvanlige.