Kommende events

3 Days of Design
maj 27 - maj 29
Trends & Traditions
august 25 - august 25
Have og Landskab
august 25 - august 27
Se alle begivenheder

Borde

(3 produkter)

Vi kan lave alle typer borde. Fortvivl ikke, hvis du har en idé til et bord, som ikke er på webshoppen. Vi er specialiseret i skræddersyede løsninger på bestilling.
Del gerne dine idéer med os, så samarbejder vi med dig om at realisere dem. Vores kundemålgruppe spænder vidt, så vi laver skræddersyede møbler og indretninger til både private, erhverv og kommuner.

Start din rejse fra drøm til færdig løsning allerede i dag ved at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til, hvilket bord du skal have.
Et bord er ikke bare et bord. Det er mødested i alle mulige situationer i hverdagen, en lang række begivenheder og højtider.
Gode minder skabes omkring et bord, ligesom mange måltider indtages her. Vælg et bord, der holder i flere generationer, og få et helt specielt forhold til det.  

Sortér efter:

Små borde til lidt ekstra bordplads

Det lille bord kan være praktisk i alle hjemmets rum. Det kan bruges til at skabe et hyggeligt hjørne i stuen eller på i entréen.
Det har både en dekorativ funktion, særligt for borde fra Thors Design, hvor vi gør en dyd ud af at fremhæve rustikke detaljer på vores borde.

Men et lille bord kan også have en praktisk funktion. I entréen kan bordet være her, hvor du lægger din taske eller nøgler fra dig når du kommer hjem fra arbejde. Borde løser ofte udfordringen med opbevaring af mange ting, og er derfor uundværlig i ethvert hjem.

 

Et stort udvalg af spiseborde

Der findes stortset ikke det bord vi ikke kan fremstille. Spisebordet er ingen undtagelse. Vi kan hjælpe dig med at skabe det helt rigtige spisebord for dig, skræddersyet ud fra dine ønsker til mål. Der er en stor frihed i at indrette med specialfremstillede møbler, fordi man selv kan være med til at bestemme, hvordan det skal se ud.

Spisebordet spiller en stor rolle i det fleste hjem, da det er her vi mødes til de fleste måltider i løbet af dagen. Det er her vi har et rolig øjeblik til at tale sammen om store og små ting. Plankeborde er et populært valg som spisebord, og hos Thors Design finder du hele unikke plankeborde som ingen andre har.

Hvis du har en idé til et spisebord, som du ikke ser her, kan du se flere eksempler på vores hjemmeside eller sende os en forespørgsel.

 

Skab et let udtryk med et rundt bord

Runde borde fanger opmærksomheden på en anden måde end det firkantede. Det indbyder til lidt mere intime middage, hvor du kan holde dialogen i gang med alle rundt om bordet. Hvis man ser på det helhedsindtryk man får når man træder ind i et rum, vil du kunne skabe et lettere udtryk med et rundt bord. Der er altså mange fordele ved at vælge et rundt bord, uanset om det skal bruges som spisebord, sofabord, sidebord eller noget helt andet.

 

TV borde der skiller sig ud

Et TV bord kan se ud på rigtig mange måder. Hos Thors Design fremstiller vi rustikke TV borde med og uden opbevaring. Både store og små TV borde.

TV bordene på webshoppen er i en liga for sig. De skiller sig markant ud i et rum med deres rustikke look. Her er ikke kun tale om et TV bord, men et statement piece, der virkelig tilføjer indretningen kant.

Det er en fornøjelse at gå på opdagelse i bordets historiske detaljer. Hver en sprække minder dig om, hvor azobétræet kommer fra: en dansk havn, hvor træet har beskyttet færgelejet i hundrede år. Nu er havnen nedlagt, og Thors Design har gjort det til sin levevej at fortælle om den her fantastiske historie igennem skræddersyede møbler, som blandt andet din nye TV bænk.