Kommende events

Interior Design Universe, København
september 24 - september 24
Building Green, Copenhagen
oktober 30 - oktober 31
Se alle begivenheder

Enheder

Som en del af vores store produktudvalg fører vi tilbehør til grillen eller udekøkkenet.

Skab et naturligt samlingspunkt i haven

Når solen står højt på himlen i sommermånederne, bruger vi danskere ofte en masse hyggelige timer udendørs. Her samles man ofte i haven til en grillaften i familie og venners lag.

Med grilltilbehør fra Thors Design kan du skabe et naturligt samlingspunkt omkring grillen med blandt andet en Dancook kuglegrill, grillkroge eller en udendørs stophane.

Unikt design i mange år 

Vores udendørs produkter er alle af høj kvalitet, så de kan stå udendørs året rundt uden at tage skade. Materialerne er valgt ud fra at produktet skal være langtidsholdbart og slidstærkt – og er en kombination af varmgalvaniseret stål og kraftfulde træelementer.

Hos Thors Design differentierer vi os på vores design som er skabt ud fra individuelle løsninger. Vi står altid klar til at special designe og producere produkterne i tæt dialog med dig, så slut produktet passer præcist til dine behov.

Helt unikt er hele vores sortiment bæredygtigt og lavet af genanvendt træ fra nedlagte færgelejer. Dette gør at hvert stykke træ fortæller deres egen historie – der er altså aldrig to af vores produkter, der er ens.

Se vores forskellige tilbehør til grillen her på siden. Kontakt os endeligt hvis du har specielle ønsker eller behov, så vi kan tage en snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Dancook kuglegrill

Få det optimale ud af grillsæsonen. Vores Dancook Kuglegrill er yderst populær med dets funktionelle og moderne design.

Kuglegrillens indbygges i bordpladen så grillens fremtræden bliver afslappet og tilbagelænet. Grillens placering gør at bordet er multifunktionelt, da det giver mulighed for bordplads til det, der skal, eller allerede er blevet grillet.

Ristehylde

Vi prioriterer opbevaringsplads  i vores udekøkkener. Ristehylden, der kan købes med vores udekøkkener er derfor  flytbar  som giver dig en flexibilitet ved indretning af dit køkken,  og de valgte enheder og tilbehør.

Den flytbare ristehylden er fremstillet af varmgalvaniseret stål.

Kroge

Grillkrogene er fremstillet af rustfri stål hvilket gør dem yderst holdbare og slidstærke.

De kan påsættes din grill eller dit udekøkken til ophæng af grilludstyr, viskestykker m.m.

Kontakt os for mere information!

Thors Design  fremstiller udekøkkener på bestilling, indrettet efter dine behov. Kontakte os gerne for mere information,
så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Vola Stophane

Som standard, er vores udekøkkener  udstyret kun med koldt vand. Vand i et udekøkken er et must, og vil lette dit arbejde og blive en uundværlig del af dit udekøkken eller andet udendørs arrangement. Som ekstra tilbhøre kan man bestille et udekøkken med vola stophane, til kold og varmt vand.

Vola stophanen fungerer både som varmt og koldt vands hane.

Produktet er fremstillet i rustfri stål, hvilket gør den langtidsholdbar og mulig at have placeret udendørs året rundt.

Bowle

Bowlen er fremstillet af varmgalvaniseret stål i et stilrent design,  og kan holde til at stå ude hele året.

Gasblus

Gasblusset er fremstillet i rustfrit stål og leveres med tilhørende låg. En messingbrænder giver en justerbar flamme og gasblusset tændes med en elektronisk tændingsknap.