Kommende events

Se alle begivenheder

Udekøkkener

(16 produkter)

 

>> DESIGN UDEKØKKEN HER <<


Drømmer du om et udekøkken? Så er det nu, at drømmen går i opfyldelse! Her kan du designe et udekøkken af høj kvalitet, hvor du er med til at bestemme længde og hvordan du vil kombinere for eksempel grill og vask. 

Vores udekøkkener fås i en længde fra 120-280 cm, så uanset om du har lidt eller meget plads på terrassen, så kan du realisere din drøm om at lave mad under åben himmel. 

Bordet fremstilles med en varmforzinket stålbordplade, bordben i genanvendt azobétræ, som du kender det fra vores andre møbler, og en ristehylde. Her fra kan du bygge dit udekøkken op som du ønsker med diverse grill elementer og vask.  

Sortér efter:

Design dit eget udekøkken

Et udekøkken er uden tvivl et must for dig, uanset om du er uddannet kok eller bare elsker at lave mad. Opgrader dine muligheder for at lave lækker mad med et køkken på terrassen, altanen eller i haven. Så slipper du for at gå frem og tilbage imellem køkkenet indenfor og spisebordet udenfor. 

Når du designer dit eget udekøkken kan du skræddersy det til dine behov. Hvis du har brug for meget bordplads til forberedelse eller til opbevaring af for eksempel krydderier og køkkenredskaber, så vælg et bord, der er lang nok til både at rumme det og udekøkken elementer. 

Ved alle udekøkkener medfølger der en praktisk ristehylde under bordpladen, hvor du kan opbevare gryder, pander og andet, som er rart at have lige ved hånden når du skal lave mad. 

 

Byg selv dit udekøkken op med elementer fra BeefEater

Hvis du ikke kender BeefEater i forevejen, så gør dig selv den tjeneste at se nærmere på deres grillelementer til vores Savra udekøkken. 

"Life tastes better outdoors with a BeefEater", er det ikoniske brands motto. Siden 1985 har australske BeefEater Barbecues leveret grill og grill tilbehør af høj kvalitet.  

Vægter du kvalitet når du skal købe grill og udekøkken, så kan du se frem til virkelig at forkæle dig selv. Byg selv dit udekøkken som du kan få glæde af i mange år frem. Madlavningen bliver kun sjovere og nemmere med Savra udekøkkenet og grill fra BeefEater. Prøv det selv ved at designe dit nye udekøkken i dag. 

 

Få inspiration til udekøkkenet

Er du i tvivl om, hvordan dit udekøkken skal se ud? Nogen gange har man brug for lidt inspiration. På den måde kan man få idéer til, hvordan et udekøkken skal se ud. 

Du kan se eksempler på vores Savra udekøkken på produktsiden, og er du ligesom os glad for at finde inspiration på Pinterest, så kan du også finde os her. 

Gå på opdagelse i de mange muligheder med udekøkken. Her kan du se eksempler på udekøkken med vask, udekøkken med grill og udekøkken med vask og grill. Der er så mange kombinationsmuligheder, at det kan være svært at vælge. Kun fantasien sætter grænsen for dine udekøkkendrømme. 

 

Relaterede blogindlæg og guides

Nyhed: Savra udekøkkenet udvides med væg