Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Ekstra 10 cm bordhøjde til Savra udekøkken

Standardhøjden for vores Savra udekøkken er 80 cm. Ønsker du et højere bord, har du mulighed for at tilkøbe 10 cm.

500,00 kr.

Detaljer om produktet

Bedre komfort med ekstra bordhøjde

At købe et udekøkken er en investering. Derfor må du ikke gå på kompromis med, hvilke mål og elementer du vælger. Savra udekøkkenet er skabt i kvalitetsmaterialer, der holder i flere år end de fleste udekøkkener du finder på markedet. Derfor er det vigtigt, at du lytter til, hvilke behov du vil have at dit udekøkken skal opfylde.

Som en ekstra service tilbyder vi at lave udekøkkenet med 10 cm ekstra i højden, hvor standarden ellers er 80 cm.  Det betyder, at du kan få et arbejdsbord med ekstra komfort, som du nyder at arbejde ved. 

Når du har valgt den rigtige bordhøjde kan du for glæde dig til at tage det i brug, hvad end det er til at eksperimentere med madopskrifter, opbevare madvarer eller omplantning. 

 

  

Design dit eget udekøkken eller arbejdsbord

Vidste du, at du selv kan designe et udekøkken i vores webshop? Vi har gjort det muligt for dig selv at bestemme længden på bordet, om du vil have grill, vask eller begge dele, eller for eksempel en sidebrænder. 

Det er nemt at designe dit eget udekøkken - faktisk kan du gøre det med kun få klik. Der kan være mange ting, som skal overvejes inden du tager beslutningen om, hvordan dit udekøkken kan se ud. Derfor kan du besøge vores webshop og designe udekøkkenet når du har tid. 

Det er også muligt at vælge et bord uden elementer, som du kan bruge som udendørs arbejdsbord. Bordet kan stå i haven eller på terrassen og bruges til omplantning af blomster, opbevaring eller madlavning.