Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Proline BeefEater Gasgrill med fladt låg

(00076)

Proline BeefEater Gasgrill med fladt låg er et element du kan tilkøbe til vores Savra udekøkken. Mål Længde 53 cm, Bredde 105, Højde 3cm. Leveringstiden er pt. på ca. 8-10 uger.

19.810,00 kr.

Detaljer om produktet

Du kan læse mere om gasgrillen ved at downloade BeefEaters brochure "Life is better outdoors".

 

Design dit eget udekøkken med Proline gasgrillen 

Gasgrillen fra BeefEater er perfekt til et udekøkken hvis du kan lide at lave mad udendørs. Med Savra udekøkkenet kan du lave mad udenfor alle dage, hele året rundt. 

Hvis du er ligesom de fleste, der elsker at lave mad, så har du store forventninger til de redskaber du bruger i et køkken. Det er med disse forventninger i tankerne, at vi designet Savra udekøkkenet. 

Savra består af en bordplade i rustfrit stål og bordben i genanvendt azobétræ som du kender det fra vores andre møbler. Desuden kommer udekøkkenet med elementer af høj kvalitet, og du kan være med til at bestemme, hvordan dit udekøkken skal se ud.

Design dit eget udekøkken i via en konfigurator, hvor du først vælger bordets længde og herefter hvilke elementer du vil have til. Herefter lægger du din bestilling i kurven, og vi begynder at producere udekøkkenet. Nemmere bliver det ikke.