Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Proline Beefeater Gasgrill med højt låg

(00077)

Proline Beefeater Gasgrill med højt låg er et element til vores Savra udekøkken. Mål: Længde 53 cm, bredde 105 cm, højde 21,2 cm. Leveringstiden er pt. på ca. 8-10 uger. 

20.345,00 kr.

Detaljer om produktet

Gasgrill i galvaniseret stål af højeste kvalitet med anti-flamme teknologi

Du er garanteret den bedste kvalitet med gasgrillen fra BeefEater. Den er nemlig produceret i galvaniseret stål med en 304 rangering, som er superstandarden inden for rustfri stål overfladebehandlinger. 

Smart "anti-flamme" teknologi, der forhindrer at flammerne blusser op og taber varmeenergien. Det betyder at du kan lave mad på gasgrillen på ingen tid. 

På grund af grillens høje låg er den særlig praktisk til større stege men er er også god til alt andet grillmad, da grillen har forskellige stegeoverflader.

 

Rustri stegeplader gør madlavningen til en leg 

Med grillen følger grill- og stegeplader så du har mulighed for at lave lige den ret du har lyst til. Grillpladen er til når du vil grille på traditionel vis, ligesom du kender det fra andre grill. 

Stegepladen kan sammenlignes med bunden af en stegepande, så du kan altså lave mad på grillen fra BeefEater lige så nemt som i et køkken. 

Du behøver altså ikke at gå på kompromis med din madlavning når du tilbereder den ved Proline gasgrillen fra BeefEater. Den gør madlavningen til en leg på grund af den høje kvalitet, som BeefEater er kendt for i hele verden.

 

Læs mere om grillelementerne fra BeefEater og download brochuren her.

 

Andre kigger også påProline gasgrill med fladt låg og sidebrænder fra BeefEater.

 Design dit eget udekøkken
med vask og armatur fra Vola, samt grillelementer fra BeefEater.