Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Hylder

(8 produkter)

Her finder du et stort udvalg af helt unikke og rustikke hylder i genanvendt azobétræ.

Man kan aldrig få for mange hylder. Flere opbevaringsmuligheder er praktisk, så du altid kan holde styr på dine ting. 

Du kan bruge vores hylder i køkkenet til opbevaring af glas og stel. Eller i stuen til udstilling af pynteting. Der er ingen grænser for, hvor du kan bruge en hylde til lidt ekstra opbevaring. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder en hylde med de mål du søger. Så forsøger vi at opfylde dine ønsker til specialmål så godt som muligt. 

Sortér efter:

Hylder på mål

Gå på opdagelse i vores store udvalg af hylder, hvor du både kan finde hylder på lager, som er nummererede, og skræddersyede hylder. Vores hylder på mål tager højde for, at standardmål ikke altid er løsningen. 

Nogen gange har man brug for speciallavede hylder, der lige passer ind i et indhak, i et hjørne eller måske i et smalt rum, hvor hylden skal fylde hele rummets bredde. Uanset hvilke ønsker du har til målene på din hylde, gør vi vores for at opfylde dem. 

 

Hylder til køkken

Hylder er ret praktiske i de fleste køkkener. De giver mulighed for lidt ekstra opbevaring, når det ikke er plads i køkkenskabe og -skuffer. 

Det er synd at gemme dit stel og glas væk bag låger. Opbevar det på en hylde i køkkenet, og nyd at det er nemt lige at gribe en kop eller et glas, når du har brug for det. 

 

Hylder til stuen

Kender du følelsen af, at der lige mangler det sidste, før indretningen af stuen bare spiller? Med hylder kan du udstille for eksempel pynteting, billedrammer, rejseminder og skabe et hyggeligt rum, hvor du har lyst til at hænge ud. 

Hæng hylder i forskellige længder op på en stor, top væg, og skab en personlig indretning. Det smarte ved hylderne er, at du kan skifte indholdet ud alt efter årstid og højtid, så du kan skabe den helt rigtige stemning. 

Hylderne er i sig selv ret stemningsfulde med rustikke detaljer og huller. Alle hylder er unikke, og skiller sig ud på deres helt egen måde.