Kommende events

Building Green Aarhus
april 21 - april 22
Trends & Traditions
maj 06 - maj 06
Se alle begivenheder

Hylder på mål 20 cm dybe - Certificeret FSC Recycled 100%

(00018)

Her har du mulighed for at bestille hylder på mål i genanvendt træ med en dybde på 20cm. Bemærk venligst at disse hylder ikke kan monteres med skjult ophæng. Du kan her på siden købe hyldeknægte til hylderne. Disse hylder er ikke produceret endnu, og leveringstiden kan derfor tage op til en uge. Leder du efter en hyldelængde som ikke vises? Kontakt os gerne, så vi finder vi en løsning.

1.500,00 kr.

Detaljer om produktet

Unikke hylder efter specialmål 

Hos Thors Design speciallaver vi alt efter dine ønsker. Det er ingen undtagelse når det kommer til vores hylder. Det særlige ved vores hylder er, at ikke to er ens. 

Hver enkel hylde har rustikke detaljer, som kan være revner, huller, farvenuancer eller ujævnheder. Det er disse detaljer, der kendetegner alle vores designs. 

Så uanset om du er på udkig efter en køkkenhylde, hylde til badeværelset, til stuen eller noget helt fjerde, så får din hylde sine helt egne kendetegn. 

 

Din nye hylde er FSC certificeret og testet for kemi

Det betyder meget for os, at du ved hvad det er for noget træ, du bringer ind i dit hjem, og at du kan være sikker på, at det er fri for kemi. 

Derfor er vores træ certificeret FSC Recycled 100% og testet af Teknologisk Institut til kun at indeholde naturlige olier.