Kommende events

Se alle begivenheder

Krog i børstet krom

(00081)

Smart og praktisk krog til at montere under en hylde. OBS: Fremstillet i børstet krom (som på billede nr. 2). Mål: Længde: 40 mm, højde: 44 mm, diameter: 30 mm.

159,00 kr.

Detaljer om produktet

Ja tak til mere køkkenopbevaring med praktisk krog 

Der åbner sig mange muligheder for smart opbevaring, hvis du monterer en krog under din hylde. Med krogen får du mulighed for at designe din egen køkkenopbevaring præcis som du vil have det.   

Krogen er fremstillet med tre hanke, så du kan hænge både håndklæde og visestykke og få nem adgang til at tørre hænder eller klare opvasken. Bruger du radiatoren eller køkkenskabslågen til at lægge håndklæde og viskestykker på? Det behøver du ikke længere. 

Køkkenarbejdet bliver nemmere, og bidrager endda til stilfuld opbevaring. Og mulighederne med den tredelte krog stopper ikke her. 

 

Ophæng til køkkengrej 

Hvis du har hylder hængende tæt ved komfuret, kan du montere kroge under hylden til at hænge køkkengrej på. 

Glæden ved madlavningen er ikke så stor, hvis man skal lede efter køkkengrejet. Du hjælper altså dig selv med at skabe overblik, ved at hænge gryder, pander og redskaber på krogen under hylden. 

Madlavning er for mange en pligt, men med væghængt køkkenopbevaring behøver du kun at tænke på at følge opskriften. Madlavning kan sagtens være sjovt, hvis bare man skaber de rigtige rammer for den.  

 

Køb hylde sammen med krogen 

Mangler du lidt ekstra opbevaring i dit hjem, kan hylder være en nem måde at få det behov opfyldt. Vi håndlaver vores hylder på eget værksted efter mål. De fås med to dybdemål på ca. 20 cm og ca. 10-14 cm. Målene er vejledende, da vi laver hylderne ud fra det råmateriale vi har, og alt efter, hvilket stykke træ vi har tilgængelig, så kan målene variere.