Kommende events

Se alle begivenheder

Ild & Is

Vi danskere elsker hygge, og der er ikke noget som det, at sidde ved bålet en dansk sommeraften.
Men et bålfad kan også skabe hygge hele året rundt.

Hos Thors Design leverer vi robuste bålsteder i ubehandlet stål. 

Ild & Is

 Vi har 3 forskellige typer af bålsteder.

Thors Bålsted

Vores største bålsted, som udelukkende er lavet i ubehandlet stål. Bålstedet er ideelt til større haver eller offentlige steder, hvor man kan sidde mange om bålet. Det er let at installere, da det ikke skal graves ned, men blot står på jorden, som det er, støttet af den tilhørende stålsokkel eller direkte på sand eller fliser.

Thors Askeskål

Dette bålsted er også lavet i stål, men med en træsokkel. Bålfadet måler 70cm eller 1,0m og bliver oftest brugt udenfor offentlige bygninger. Det kan også bruges som bålfad, dog skal der altid være et lag sand i bunden af fadet, for at beskytte træsokklen.

Thors Tallerken

Thors Tallerken er et helt unikt bålsted, som arkitektonisk er noget helt for sig selv. Vi har valgt at kalde modellen for “Tallerken” fordi det på mange måder ligner en stor tallerken i stål.

Hottop / cooltop

Thors Biohottop

Vores Thors Biohottop er ikke et ild- eller bålsted, men derimod et smukt ildfad, designet i stål. Ildfaddet kører på bio-ethanol og spreder både hygge og varme på terrassen eller i haven.

Thors Cooltop

Thors Cooltop er formet som et bålsted, men er i virkeligheden det helt modsatte. Thors Cooltop har samme design som Thors Bålsted og er ideel til nedkøling af drikke- eller madvarer. Det kommer også med en træfod med fastmonteret hane, så den optøede is er let at tappe igen. Ideel til barer, restauranter eller endda på terassen derhjemme. Cooltoppen laves også i rustfri stål til servering af madvarer som fisk og skaldyr.

Thors Bålsted

Thors Bålsted er lavet i ubehandlet stål. Bålstedet er ideelt til haver eller offentlige steder, hvor man kan sidde mange om bålet. Det er let at installere, da det ikke skal graves ned, men blot står på jorden, grus eller fliser som det er. 

LÆS MERE

Thors Askeskål

Dette bålsted er også lavet i stål, men med en træsokkel. Askeskålen bliver ofte brugt udenfor offentlige bygninger som løsning til problemer med cigaretskod. Det kan også bruges som bålfad, dog skal der altid være et godt lag sand i bunden af fadet, for at beskytte træsoklen.

LÆS MERE

Thors Tallerken

Thors Tallerken er et helt unikt bålsted, som arkitektonisk er noget helt for sig selv. Thors Tallerken fremstilles i flere forskellige størrelser.

LÆS MERE

Interesseret i et special design

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig
ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Thors Biohottop

Vores Thors Biohottop er ikke et ild- eller bålsted, men derimod et smukt ildfad, designet i stål. Ildfaddet kører på bioethanol og spreder både hygge og varme på terrassen eller i haven.

LÆS MERE

Thors Cooltop

Thors Cooltop er formet som et bålsted, men er i virkeligheden det helt modsatte. Thors Cooltop har samme design som Thors Bålsted og er ideel til nedkøling af drikke- eller madvarer. Det kommer også med en træfod med fastmonteret hane, så den optøede is er let at tappe igen. Ideel til barer, restauranter eller lignende. Cooltoppen laves også i rustifri stål til severing af madvarer som fisk og skaldyr.

LÆS MERE