Kommende events

Interior Design Universe, København
september 24 - september 24
Building Green, Copenhagen
oktober 30 - oktober 31
Se alle begivenheder

Gaia Plankeborde

Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Thors Gaia fremstilles på bestilling op til 4,5m i længden og er perfekt som spisebord eller mødebord.

 

Gaia – Lækkert dansk design
Thors Gaia er et af vores mest populære plankeborde. Vi tilbyder individuelle mål på bordet, så du kan få dit helt eget unikke bord op til ca. 4,5m i længden i hele planker.

 

Thors Gaia materialer
Vi fremstiller plankebordet med to forskellige overflader: pudset eller rå. Dertil kan du vælge mellem 4 forskellige slags ben:
• 2 stålben
• 2 åbne stålben
• Mix ben: 1 stålben og 1 træben
Idet vi laver plankebordet helt op til 4,5 meter langt, kan det også være perfekte konference eller mødebord. Det fremstilles med enten 3, 4 eller 5 planker, alt efter hvor bredt du ønsker bordet skal være. Ønsker du et længere bord, så se venligst Thors Mosaic plankebord.
 

Afrundede hjørner på plankebord
Vi fremstiller desuden vores Gaia plankebord med afrundede hjørner. Bordene med afrundede hjørner bliver til tider brugt, når der er tale om en kørestolsbruger.
Er du interesseret i Thors Gaia plankebord, så udfyld en forespørgsel nedenfor, så tager vi en snak om dine ønsker og muligheder.
Se vores udvalg af plankeborde her.