Kommende events

Foodexpo Herning
marts 22 - marts 24
Building Green Aarhus
marts 25 - marts 26
Trends & Traditions
april 30 - april 30
Se alle begivenheder

Gaia Plankeborde

Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Thors Gaia fremstilles på bestilling op til 4,5m i længden og er perfekt som spisebord eller mødebord.

 

Gaia – Lækkert dansk design
Thors Gaia er et af vores mest populære plankeborde. Vi tilbyder individuelle mål på bordet, så du kan få dit helt eget unikke bord op til ca. 4,5m i længden i hele planker.

 

Thors Gaia materialer
Vi fremstiller plankebordet med to forskellige overflader: pudset eller rå. Dertil kan du vælge mellem fire forskellige kombinationer af bordben:

To unika træben
To stålben
To åbne stålben
Ét stålben og ét unika træben
Idet vi laver plankebordet helt op til 4,5 meter langt, kan det også være perfekte konference eller mødebord. Det fremstilles med enten 3, 4 eller 5 planker, alt efter hvor bredt du ønsker bordet skal være. Ønsker du et længere bord, så se venligst Thors Mosaic plankebord.
 

Afrundede hjørner på plankebord
Vi fremstiller desuden vores Gaia plankebord med afrundede hjørner. Bordene med afrundede hjørner bliver til tider brugt, når der er tale om en kørestolsbruger.
Er du interesseret i Thors Gaia plankebord, så udfyld en forespørgsel nedenfor, så tager vi en snak om dine ønsker og muligheder.
Se vores udvalg af plankeborde her.