Kommende events

Se alle begivenheder
Nej tak til Black Friday - Thors Design

Derfor fejrer Thors Design ikke Black Friday

Igen i år afholdes Black Friday. Det indebærer en masse tilbud fra en lang række butikker. Der skal konkurreres om at få forbrugerens opmærksomhed, og få dem til at købe så meget som muligt.

Hos Thors Design støtter vi ikke op om Black Friday, og har aldrig gjort det.

Vi ønsker ikke at bidrage til det merforbrug, der skabes denne dag – og i nogle tilfælde hele november måned. Vi arbejder ikke med rabatter, og vores priser vil derfor altid være den samme.

På en dag som i dag vil vi opfordre til at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet når du skal shoppe. Det gavner vores miljø, og dit valg kan være med til at påvirke andre virksomheder til at gå samme vej.

Hos Thors Design er kvalitet altid i højsædet. Vores designs holder hele livet, da vi fremstiller dem af bolværk som vi henter fra nedlagte havne.

Træsorten er azobé og er helt exceptionelt robust. I flere årtier har det beskyttet færgelejet, delvist dækket af vandet. Med tiden er det blevet patineret og fremstår i dag rustik med mange historiske detaljer.

Det geniale ved træsorten er, at dens holdbarhed er lige så lang når den bliver brugt til at producere vores designs. Et design fra Thors Design kan holde i flere generationer.

Når du handler hos Thors Design støtter du ikke blot op om bæredygtig produktion, men også bæredygtigt forbrug.