Kommende events

Se alle begivenheder
Få styr på rodet med disse 3 rustikke opbevaringsløsninger

Få styr på rodet med disse 3 rustikke opbevaringsløsninger

Kender du det med at have for lidt plads til dine ting? Rod kan være et forstyrrende element i hjemmet, og hvis du samtidig ikke har nok opbevaringsplads, kan det være uoverskueligt at få styr på rodet.     


Løsningen er på vej! Optimer dit hjem med 3 rustikke opbevaringsløsninger, der ikke kun er praktiske men også er en fryd for øjet.   

Vi starter med hylder.

Hylder kan være din redning, da de både er flotte og praktiske at hænge på væggen i stuen, køkkenet, entréen eller der, hvor du har brug for ekstra opbevaring. 

 

 

Hylder og vægopbevaring

Hold orden i køkkenredskaberne med køkkenhylde

 

 

I køkkenet er hylder praktiske til opbevaring af tallerkener, glas og andre køkkenredskaber. Hæng dem over køkkenbordet, så er det nemt at række ud efter det, du har brug for. 

Tilføj en krog under hylden og hæng viskestykke og håndklæde her, så du har dem lige ved hånden.

OBS: Kroge til hylder skal bestilles ved at kontakte os på denne mail: alice@thors-design.dk. 

 

Skab en indbydende stue med svævende hylder 

Kan man ikke altid bruge lidt ekstra opbevaring i stuen? En hylde eller to kan gøre en stor forskel. Her kan du både opbevare småting som fjernbetjeningen, ledninger eller bøger.  

Du kan også udstille billedrammer, planter eller pynteting på hylderne og skabe en indbydende og personlig stue. 

 

 

 

TV-møbel: Så enkelt kan det gøres

Et TV-møbel er fast inventar i de fleste stuer. Men har du ikke plads til et stort TV-møbel med skuffer eller skabe, kan det sagtens gøres mere enkelt.

Se på billedet herover, hvor en kunde har brugt vores hylde som TV-møbel.  Med den her løsning kan du holde styr på din chromecast eller fjernbetjening. Og der er endda plads til lidt pynteting ved siden af, hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det.  

 

 

Opbevaringskasser

Nem oprydning med lamelkassen

Det kan være praktisk at have opbevaringsløsninger, der kan gemme ting væk, når de ikke er i brug. Her er opbevaringskasser gode at have lige ved hånden.

Hvis du har børn, kender du garanteret de dage, hvor der bliver leget på værelset eller i stuen, og legetøjet flyder rundt om i hjemmet. Det kan være ret frustrerende, hvis man ikke kan lægge legetøjet væk når det ikke er i brug. En opbevaringskasse kan være løsningen til dig. Det er nemt at rydde op, når man bare kan komme legetøjet ned i en kasse og stille den til siden.

Opbevaringskassen fra Thors Design er stor nok til at rumme mange ting (endda en plante), og fås i to størrelser.

 

Lille møbel med opbevaring

Kassen kan også fås med låg til dig, der leder efter et multifunktionelt møbel, der både kan bruges til opbevaring og som ekstra siddeplads.

Tilføj en pude eller hynde ovenpå kassen så du sidder bedre.   

 

 

Borde med opbevaring

TV-bord

Et TV-møbel med opbevaring kan være praktisk, hvis du ikke har plads til mange større møbler i din stue, hvor du kan opbevare ting i.

 

 

Gammaplinten som TV-bord er til dig, der elsker det rustikke, og som ikke har brug for så meget opbevaring under dit TV.

Skab lidt ekstra hygge med en plante eller lysestager på bordet, eller lad det stå som det er med alle sine rustikke detaljer. Det vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed, når du har gæster på besøg.

 

Sofa- og loungebord

 

 

Der findes mange muligheder for at få specialdesignet et sofabord med opbevaring. Du kan få stor glæde af at bruge vores TV-bord med hylde, som sofabord. Den kan tilpasses i de mål du ønsker til dit sofabord.

Et andet design som er ret populært, er vores sofa- eller loungebord med en fordybning i bordpladens ene planke (som på billedet herover). Her kan du opbevare fjernbetjeningen, bøger, eller, du kan bruge den som frugtskål. Smart, ikke?

 

Design selv din opbevaringsløsning

Hos Thors Design har vi stor erfaring med specialopgaver. Har du en idé til en opbevaringsløsning som du ikke ser her eller på vores inspirationsside, så kontakt os med oplysninger på mål.