Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder
FSC Recycled mærket er din sikkerhed for dokumenteret genbrug

FSC Recycled-mærket er din sikkerhed for dokumenteret genbrug

FSC Friday er en global mærkedag, som sætter fokus på arbejdet med FSC og bæredygtigt skovbrug.

 

I den anledning har vi fokus på vores FSC Recycled-mærke, som vi fik i 2017. Oprindeligt var det en almen FSC-certificering for bæredygtigt skovbrug. Senere opstod behovet for at specificere mærkningen til at have fokus på genbrug, og derfor er vi i dag certificeret FSC Recycled.  

 

Certificeringen er din sikkerhed for, at møbler fra Thors Design er underlagt kontrol og verificeret til at være reelt genbrug. Træet er blevet verificeret af et tredjepartscertificeringsorgan som værende lavet af mindst 70% post-consumer materialer, som kommer fra et produkt, der har været brugt til sit oprindelige formål af individer eller virksomheder (FSC Danmark). I Thors Designs tilfælde er der dog tale om 100% genbrugstræ.

 

Fra gammelt havnetræ til eksklusive møbler

Når du vælger møbler af genbrugstræ støtter du op om vigtigheden i at passe på klodens ressourcer og Thors Designs arbejde med at få så meget ud af bolværkstræet som muligt og dermed forlænge dets livscyklus.

 

Vi arbejder udelukkende med azobétræ, også kaldet jerntræ. Træet har taget imod hårde knubs, som skudernes rælinger gav fra sig, og skvulpet i iskoldt vand. Ved at fremhæve de rustikke detaljer i træet, når vi producerer møblerne, opnår vi et helt unikt udtryk, som du ikke ser ved andre møbler.

 

Du kan læse mere om vores råmateriale her.