Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder
Gaveidéer til Mors Dag fra Thors Design

Gaveidéer til Mors Dag der holder længere end blomster

I år fejrer vi Mors Dag søndag 9. maj, og det er en god anledning til at forkæle din Mor.

Den populære Mors Dag gave er ofte blomsterbuketten, og det giver rigtig god mening. Hvem elsker ikke at få en buket blomster? Men ulempen ved blomster, er, at holdbarheden er begrænset.

Vil du gerne finde et alternativ til blomster? Så læs med her. Vi har lavet en liste med gaveidéer til Mors Dag, der holder længere end blomsterbuketten.

 

 

Det nemme valg – Gavekurven

Vi har gjort det nemt for dig at finde en gave til din Mor. I anledningen af Mors Dag har vi sammensat to gavekurve fra Thors Design, som vi tror hun vil blive glad for.

Den ene gavekurv består af en ny lanterne fra Accantus i metal med rustik overflade i farven irret green. I gavekurven er også et tapasbræt, og du vælger selv, om det skal være kvadratisk eller aflangt.

 

 

I den anden gavekurv har vi sammensat to fyrklods lysestager på 14 cm og 19 cm, ligesom du får et tapasbræt med mulighed for at vælge størrelse.

Ved begge kurve vedlægger vi desuden lidt til den søde tand i form af chokolade fra Lindt. Vi håber, at gavekurvene vil sprede glæde hos modtageren.

 

Levende lys i haven med rustikke olielamper

 

Foråret har meldt sin ankomst, og det er en god anledning til at give din Mor en gave som hun kan bruge i haven, på terrassen eller altanen.

Det kan hun i den grad med olielamper, der både kan være flotte at se på, samtidig med at de afgiver lidt varme. Olielamperne er med til at skabe en hyggelig stemning når du spiser en god middag eller læser en bog.

Du kan også stille olielamperne langs en gangsti, så du kan gå rundt og nyde haven efter mørkets frembrud. Med olielamperne kan du få meget mere ud af din have.

Olielamperne produceres i størrelserne 14, 19 og 24 cm og kan desuden købes alle tre samlet som et sæt.

 

 

Lysestager og lanterner til enhver lejlighed

Pynteting til hjemmet er en oplagt gaveidé til Mor på Mors Dag. Du finder et stort udvalg i vores webshop, heriblandt lysestager både til fyrfadslys og stearinlys. Vores fyrklods lysestager er ret populære, og det skyldes nok deres helt enkelte, kvadratiske form. De fås i størrelserne 14 cm og 19 cm.

Se alle lysestager i webshoppen her.

Hvis du er mere interesseret i en lanterne, kan vi varmt anbefale denne fra Accantus i metal. Lanternen har et romantisk, vintagelook over sig, som vi godt kan lide.

 

Tapas- og dekorationsbræt til mange formål

 

Med vores tapasbrædder kan din Mor servere mad med stil. De fås i mange forskellige størrelser og udtryk med rustikke detaljer som for eksempel revner, farveforskelle og huller.

Brædderne er oplagte til servering af tapas. De gør maden endnu mere indbydende og serveringen nem. Det kan være rart både til fest og i hverdagen.

Mulighederne stopper ikke her. Vores tapasbrædder gør sig nemlig også godt som dekorationsbræt i indretningen. Skab et lille stilleben på sofa- eller spisebordet med lysestager og dekorationsobjekter. Dekorationer kan være med til lige at sætte prikken over i’et og skabe en stemningsfuld indretning.

 

Vi kan anbefale dig at se hvad vi ellers har i webshoppen i din søgen efter inspiration til en Mors Dag gave. Her er noget for enhver smag.

Husk også at forkæle din Mor spontant i hverdagen.

Rigtig god Mors Dag!