Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder
Idéer til julegaver fra Thors Design

Julegaver der holder i generationer

Det kan godt være, at kalenderen kun siger november, men det kan være en god idé at starte med julegaveindkøbene allerede nu, hvis du vil undgå at stresse over det i dagene op til juleaften.

I den anledning er her et lille tip til dig, om, at du kan finde inspiration til julegaver, der holder i generationer på vores webshop.

 

Julegaveidéer til hende

Skab lys i mørket med udendørs olielamper  

I vintermånederne kan olielamper være med til at sprede lidt hygge ved hoveddøren, hvor du og dine gæster kan nyde varmen fra lampens flamme, der lyser flot op i mørket.

Lampen vil også se fin ud udenfor ved altan- eller terrassedøren, hvor du kan nyde synet af lysets skær indefra.

 

 

Rustikke lysestager til indendørs og udendørs brug

Vores fyrklods lysestager er klart en favorit iblandt julegaveidéerne til Mor, Moster, vennen, veninden, søsteren eller hvem der skal modtage gaven.    

Lysestagerne har så meget charme på grund af det rustikke træ, der kan have både revner, huller eller rester af bolte. Hver stage er helt unik.

Det bedste ved det hele er, at fyrklodserne kan bruges både indendørs og udendørs. Træet er så robust, at du er garanteret, at lysestagen kan holde til alt slags vejr.  

 

 

Plateia: Stemningsfuldt tapas- og dekorationsbræt

I webshoppen finder du et stort udvalg af rustikke og meget smukke dekorationsbrædder med hver deres kendetegn.

Ligesom alle vores andre produkter, er Plateia brædderne håndlavede og hvert enkelt er unikt.

Brug det som tapas- eller ostebræt og imponer gæster med en flot middagsservering.

Eller lad brættet indgå i indretningen som base for en udstilling af pyntegenstande. Dekorationer som denne i indretningen kan være utrolig stemningsfulde på spisebordet, i vindueskarmen eller for eksempel på ved vasken på badeværelset.

 

 

Julegaveidéer til ham

Bålsted til manden der elsker friluftslivet

Et bålsted er måske ikke den oplagte gaveidé, men lige netop derfor er den på julegavelisten.

Glæd manden (eller kvinden), der elsker friluftslivet med et bålsted til haven. Her kan der eksperimenteres med lækkert friluftsmad hele året rundt.

Når maden er lavet, kan man hygge sig ved bålet og varme sig. Bålstedet fremstilles i 5 mm tykt stål og kan holde til alt slags vejr.

 

 

Den perfekte gave til vinelskeren

Hvis du kender en person, der elsker vin, er det her en helt oplagt julegaveidé.

Vinholderne ligner ikke dem du ser i butikkerne, da de er unika produkter. Du kan opbevare tre flasker vin på hver, og nyde hvor dekorativ både flasker og vinholder ser ud.

 

 

Tv-bord med wauw-effekt

Apropos unika produkter, er vores rustikke TV-borde også ret unikke. På webshoppen finder du et stort udvalg af Thors designs, der kan bruges som praktisk bord under TV’et.

Uanset hvor du vælger at bordet skal stå, er du garanteret et bord, der tilfører et rum en wauw-effekt. De rustikke detaljer i træet så som huller og revner fanger øjet, og giver lyst til at udforske møblet nærmere.

 

 
Denne model skal laves på bestilling ved at kontakte os.  

 

Derfor skal du købe julegaver hos Thors Design

Genanvendte materialer

Thors Design designer møbler og indretninger med en bæredygtig tilgang. Vi anvender udelukkende genanvendt azobétræ fra nedlagte, danske færgelejer. At skabe noget med tanke på miljøet og mennesker er kernen i virksomheden.

Azobétræet er certificeret FSC Recycled 100% og Testet af Teknologisk Institut til kun at indeholde naturlige olier.

 

Vores designs holder i generationer

Vi henter træet i havnen, da der ikke længere er indsejlinger via færgelejet, og bolværket står til at blive sendt til forbrændingen. Vi sørger for at bolværket, der har beskyttet færgelejet i årtier ikke går til spilde, men giver det en ny funktion.

En af de gode grunde til at købe julegaver hos Thors Design er derfor, at der er en helt exceptionel god holdbarhed på vores produkter. De kan holde i generationer, og bliver kun smukkere med tiden.

 

Skræddersyede julegaver efter dine ønsker

På webshoppen og vores hjemmeside finder du et stort udvalg af eksempler på julegaver. Størstedelen af vores produktion består dog af skræddersyede løsninger som vi tilpasser efter vores kunders ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en idé til en julegave som du ikke finder på webshoppen eller hjemmesiden.