Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder
Savra udekøkkenet udvides med væg - Blog og nyheder

Nyhed: Savra udekøkkenet udvides med væg

Grillen er tændt, solen skinner, fuglene synger og du er netop i gang med at forberede aftensmaden ved udekøkkenet. Sådan kommer langt de fleste aftener nok til at se ud til sommer, når det bliver muligt at rykke madlavningen ud under åben himmel. Men mangler du det rette udstyr til udekøkkenet, bliver madlavningen nemt en sur pligt.  

Derfor er det med stor glæde, at vi kan introducere en nyhed til dig, der elsker at lave mad. Du har nu mulighed for at designe din egen væg til Savra udekøkkenet, og få flere opbevaringsmuligheder, samtidig med, at madlavningen bliver nemmere.   

 

Læs også: Få styr på rodet med disse 3 opbevaringsløsninger 

 

 

Design din egen bagvæg med multifunktionelt tilbehør

Lige efter nytåret lancerede vi en ny funktion i webshoppen med mulighed for at designe sit eget udekøkken med vask, grill og sidebrænder. Før var det kun muligt at bestille et udekøkken ved at sende en bestilling, men med en ny konfigurator, kan du designe et udekøkken med få klik.

Nu kan du også designe din egen væg til udekøkkenet med forskelligt tilbehør, der hænges på. Bagvæggen er en integreret del af udekøkkenet, idet de bagerste bordben forlænges til den dobbelte længde, hvor der er monteret fire vandrette, galvaniserede lameller.

Udvalget af tilbehør består af to størrelser plantekasser og krydderihylder, almindelige hylder i metal og genanvendt azobétræ og en pakke med fire styk multifunktionelle kroge.

 

>>Design dit eget Savra udekøkken<<

 

 

 

 

 

Flere udekøkkener på vej  

Med udekøkkenerne ønsker vi at imødekomme forskellige behov, og gøre det muligt for dig at sætte dit personlige præg. Det hænger fint sammen med en tendens vi ser inden for boligindretning, hvor det er vores indtryk, at man netop ønsker at lade sin personlighed skinne igennem og omgive sig med ting, der skiller sig ud.

Og der bliver flere udekøkkener at vælge imellem, da vi snart lancerer et nyt udekøkken til sortimentet, der er fremstillet udelukkende i genanvendt azobétræ som det er tilfældet med de fleste af Thors designs. Følg os via Facebook, Instagram og LinkedIn, så er du den første, der får besked om nyheder.   

 

>>Design bagvæg til Savra udekøkkenet<<