Kommende events

Se alle begivenheder
Slidstærke café- og restaurantmøbler i genbrugstræ efter dine ønsker

Slidstærke café- og restaurantmøbler i genbrugstræ efter dine ønsker

Café- og restaurantkulturen er en stor del af bybilledet rundt om i de danske byer. Her er der mulighed for at tage en pause fra hverdagen og få uforglemmelige, kulinariske oplevelser.

At finde de rigtige møbler til sin restaurant eller café kan være en udfordring, fordi de både skal være praktiske og funktionelle, samtidig med at de skal se godt ud. Særligt skal de funktionelle kvaliteter vægtes, da møblerne dagligt udsættes for slid af de tusindvis af mennesker, der bruger møblerne.

Hos Thors Design har vi stor erfaring med at levere møbler til café- og restaurantbranchen, inde som ude, ligesom vi også leverer til hotelbranchen. Vi er eksperter i at forstå dine behov, og, sammen med dig, finde frem til de møbler og indretninger, du efterspørger til din virksomhed.

I denne artikel kan du læse om eksempler på møbler vi kan tilbyde til caféer og restauranter, ligesom du kan lade dig inspirere af tidligere virksomheder, som har indrettet med møbler fra Thors Design.

 

 

Slidstærke cafémøbler af høj kvalitet

Vi kan fremhæve særligt to kvaliteter ved vores møbler, som ikke kun er relevant for café- og restaurationsbranchen, men for alle vores kunder.

Vi håndlaver møbler og indretninger af genanvendt bolværk som vi henter op fra nedlagte, danske færgelejer. Møbler fra Thors Design bidrager altså til din bæredygtighedsstrategi, som du med garanti arbejder kontinuerligt for at styrke.

Den helt store fordel ved at anvende bolværk til produktion af vores møbler, er træets robusthed. Træsorten kaldes jerntræ med god grund. Træet er nærmest uigennemtrængelig og meget tungt. Derfor kan vi garantere dig slidstærke cafémøbler til din café eller restaurant.

 

 


Billederne er taget i Knudshoved Havn, som blot er en af de havne, vi har hentet bolværk fra.  

 

Server mad og drikkelse med stil


Cooltop brugt til madservering hos Toldboden i København.

 

Serveringen tæller med, når gæster vurderer oplevelsen af et spisested. Imponer dem ved at gøre dig umage med serveringen, for eksempel med en kæmpe bowle med isterninger. Her kan du servere drinks og holde dem kolde i mange timer. Tilføj et tapasbræt ovenpå til små retter. 

Vores cooltop er ret populær til formålet. Den består af et bålfad i ubehandlet stål, som er monteret på en træklods i azobétræ. Med den indbyggede ventil kan du nemt og hurtigt tømme fadet for overskydende isvand. Cooltop kan i øvrigt anvendes som bålfad. Sæt en prop i bunden og sand ovenpå, så er du klar til at tænde op.

Når den ikke er i brug, kan du fylde den med pyntegræskar, kogler eller andre fund fra naturen. Askeskålen kan stå ude og tåler alt slags vejr.

 


Cooltop med is og madservering hos Toldboden i København.


Cooltop til Madværkstedet messen med ventil til ovenskydende isvand.

 

Giv et godt førstehåndsindtryk med en receptionsdisk

 

Disk beklædt med dekoskaller fra Thors Design hos Vinbar No. 14 i Vejle.

 

Førstehåndsindtrykket er vigtigt, når man træder ind i et spisested. Det indtryk afgør, om man er tryg ved at skulle spise her.

En god måde at skabe et godt førstehåndsindtryk på, er ved at byde dine gæster velkommen ved en receptionsdisk. Det er det første de ser, når de træder ind, så med det samme vil de få et indtryk af de er kommet til et professionelt sted, og, at der bliver taget hånd om dem.

En disk fra Thors Design kan se ud på rigtig mange måder. Det er her du kommer ind i billedet. For hvad er den bedste løsning til din virksomhed?

 


Receptionsdisk specialfremstillet til Resilience House i Vejle.


Disk specialfremstillet til Mammen Mejerierne A/S

Disk/bar i Thors Designs showroom i Timring.

 

Udemøbler der holder til alt slags vejr og kræver minimum vedligehold  

 

Caféborde og Cube stole hos Dragsholm Slot.

 

Hvis din café eller restaurant er som de fleste, er der med garanti også mulighed for udendørs servering, som er højaktuelt særligt nu med Corona pandemien. Her er det en fordel at vælge udendørs møbler, der kan tåle at stå ude i alt slags vejr. Så er du fri for at bruge tid på at dække møblerne til, hvis der skulle komme en regnbyge.

Som du måske husker, er vores møbler fremstillet af bolværk fra nedlagte, danske havne. Her har træet været omringet af saltvand og er blevet udsat for vind og vejr i årtier. Derfor kan du være helt rolig ved at bruge vores møbler udenfor i din café eller restaurant, da de er vejrbestandige og stormsikre.

Møblerne kræver minimum vedligehold og træet vil med tiden patinere og få en lys grålig farve. Det synes vi passer rigtig godt til udendørs miljøer, hvor møblerne på sigt falder i et med omgivelserne.

 

Slinger lounge sæt hos Café Johan r i Musikhuset i Aarhus.

 

Derfor skal du vælge café- og restaurantmøbler fra Thors Design

-          Vi anvender genanvendt bolværk fra nedlagte, danske færgelejer som er certificeret FSC Recycled 100%

-          Vores møbler er slidstærke og kan derfor tåle at blive brugt, takket være træsorten azobé, som er ekstremt robust. 

-          Vi laver alt på bestilling ud fra dine behov. Du er garanteret unikke møbler, ingen andre har.

 

Til dig der leder efter specialfremstillede café- og restaurantmøbler

 

 

Sidder du med en idé til et møbel eller en løsning til din virksomhed, som du gerne vil realisere? Vi vil med glæde høre mere og finde frem til, om vi kan gøre idé til virkelighed.

Intet projekt er for stort eller småt til os. Vi er eksperter i at specialfremstille møbler til virksomheder, så vi hører gerne fra dig.

Vil du gerne gemme artiklen til senere? Download her