Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder
Globe bord og Cube stole

Thors Cube

Thors Cube er et helt enkelt, kvadratisk møbel, heraf navnet ”Cube”, som betyder terning eller kube på dansk. Cube skæres af de store stammer vi henter i de nedlagte færgelejer. De originale detaljer så som huller revner og ujævnheder forbliver intakte som historiske spor fra tiden i færgelejet.    

Thors Cube er en del af det brede produktsortiment som du finder hos Thors Design. Ligesom andre produkter er det en unika vare, som betyder at ikke to er ens. Den måler 36 x 36cm og siddehøjden er 45cm.

Alle møbler er håndlavede i azobétræ, også kaldet jerntræ. Træsorten kaldes jerntræ, da den er yderst tæt i sin porøsitet. Dette gør det nærmest uigennemtrængeligt, meget tungt og robust. Funktionsmulighederne med vores Cube er mange. Kun fantasien sætter grænsen. Læs om nogle af mulighederne herunder.  

 

 Stol

Thors Cube er ideel at bruge som en stol, både i standard udgaven, men også med ryglæn som kan fås i metal og træ. Indendøre kan Cube bruges som stol ved spisebordet eller som ekstra siddeplads ved sofaen. Udendøre kan den tages i brug på altanen, terrassen eller ved et bålsted. 

 

Bord og plateau

 Skab et anderledes bord ved at sætte flere Cuber sammen og brug det som sofa- eller loungebord både ude og inde. I soveværelset kan Thors Cube desuden fungere som rustik natbord ved sengen med standard modellen eller ved at tilføje en glasplade ovenpå. 

Det er muligt at bestille Cube med hjul, så den er ligetil at flytte rundt på.