Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder
Thors Design lancerer ny webshop - design dit eget udekøkken

Thors Design lancerer ny webshop

Endelig kan vi løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på i mange måneder. Helt siden starten af 2020 har vi arbejdet hårdt for at få et nyt projekt færdig, som vi har glædet os meget til at dele med jer.

 

Onsdag den 6. januar lancerer vi en ny webshop.

 

 

 

 

Hjemmeside og webshop under samme tag

Den nye webshop vil være en integreret del af hjemmesiden, i stedet for et selvstændigt domæne, som det er tilfældet for den nuværende, Thors Butiq. 

Den nuværende løsning med to domæner for hjemmesiden og webshoppen har i nogle tilfælde skabt forvirring, og det håber vi at kunne løse ved at få hjemmeside og webshop under samme tag.

 

 

Design dit eget udekøkken

Som noget nyt, kan du designe dit eget udekøkken i webshoppen med en konfigurator. Med konfiguratoren kan du selv bestemme længden på bordet og kombinationen af særligt udvalgte grillelementer fra blandt andet BeefEater.

Det har hele tiden været muligt at købe udekøkkener i webshoppen, men kun udvalgte modeller. Hvis man ønskede en specifik kombination af grillelementer, skulle man kontakte os. Nu kan du designe et udekøkken med kun få klik. 

 

Vellykket samarbejde med Vestjysk Marketing

Den nye webshop er skræddersyet efter vores ønsker af bureauet Vestjysk Marketing.

Det var oplagt for os at vælge Vestjysk Marketing, da de også står bag udviklingen af vores hjemmeside.

Med den nye webshop har Vestjysk Marketing formået at skabe en ”rød tråd” igennem begge platforme, og vi er derfor meget tilfredse med resultatet.

 

Carsten går live på Facebook

På onsdag 6. januar kl. 15:00 kan du høre grundlægger af Thors Design, Carsten Thor, fortælle meget mere om tanken bag webshoppen, når vi går live på Facebook.

Gå ikke glip af vores webshop lancering