Kommende events

Se alle begivenheder
Travlheden hos Thors Design fortsætter ind i efteråret

Travlheden hos Thors Design fortsætter ind i efteråret

Du kan downloade pressemeddelelsen her.

 

Thors Design teamet er tilbage efter sommerferie, og kan se tilbage på et travlt år. En travlhed, som startede i påsken 2020. Thors Design glæder sig over en masse spændende nye tiltag i virksomheden, og ser frem mod endnu flere højdepunkter.

 

Fantastisk år resulterer i nye tiltag og flere på vej

2020/21 blev et fantastisk år omsætningsmæssigt. Flere virksomheder og offentlige instanser har vist tillid til Thors Design ved bestillinger med ønsket om totalindretninger. Her kan Ny Islands Brygge Skole og Fiskehuset Hornbæk nævnes som eksempler.

Hovedkontoret i Timring gennemgår lige nu en større renovering. Blandt andet er der lavet nyt kontor, ny indretning af den ene ende af showroomet, og flere renoveringsprojekter er på vej.

I løbet af efteråret vil Thors Design desuden indtage nye og større værkstedslokaler. Værkstedet vil flytte fra Markvænget 3 i Timring til Vestergade 37 i Vildbjerg. Det er en stor tilfredsstillelse at få flere kvadratmeter at udfolde sig på både i selve produktionen og udendørsarealerne. Den endelige dato for flytningen er endnu ikke fastlagt.

Den 1. september udvides Thors Design teamet med en ny ansat på værkstedet ved navn Alex. Han bliver medarbejdende formand og ansvarlig for produktionen. Travlheden hos Thors Design har helt naturligt ført til, at der er mangel på arbejdskraft, og derfor er det med stor glæde og forventning at vi tager imod Alex.

 

Travl august måned med to messer

De sidste forberedelser er i gang til deltagelse ved henholdsvis Trends & Traditions den 25. august og Have & Landskab den 25.-27. august. 

Trends & Traditions er Skandinaviens største Meet & Greet event for møbel-, arkitektur- og designbranchen.

Årets tema er The Future is Now, som skal stille skarpt på, hvordan vi med design, arkitektur, møbler, innovation og handlinger nu og her kan sikre de næste generationer et værdigt liv. 

Have og Landskab er Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche. I år kan man deltage i spændende talks til Fagligt Forum, hvor man blandt andet har mulighed for at høre om Det Grønne Partnerskab, natursten på en ny måde og Vejen til bedre brolægning.

Til Have & Landskab messen kan man opleve ikke mindre end fire nyheder fra Thors Design: Vores bænke Tetra, Avii og Rakna, samt vores Savra udekøkken, nu med væg til opbevaring. 

 

Du kan downloade billetter til Have & Landskab her, og til Trends & Traditions her

 

Læs også: "Det gamle mejeri i Timring udvalgt som kanvas for ”Verdensmålsgavle i Midtjylland”"